2777
2789
عنوان

فوق تخصص آنکولوژی زنان میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 71786 بازدید | 122 پست
عزیز جان من همون بیماریو دارم  خانم دکتر بخاطر این گفتن که درمان شه که شاید بعدا بخوان با ...

من پیش دکتر بهتاش نتونستم برم ولی به نظرم دکتر چراغی به جز دکتر واقعا یه فرشته اس، اگر اون نبود معلوم نیست این دکترای عوضی چه بلایی سر من میاوردن،من واقعا ازش راضی ام و به نظرم دکتر بسیار فهمیده و با سواد و در عین حال خیلی خیلی خوش اخلاق و صبوری

خانم دکتر نادره بهتاش ، خواهرم که مجرد هستند دچار آندومتریوز شدن و چندتا دکتر گفتن که باید جراحی بشه ...

سلام میشه بگی چطور ازش نوبت بگیرم شماره اش چند هست و چه تایمی زنگ بزنم؟ به این شماره ی توی سایت زنگ میزنم کسی جواب نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام کسایی که میان نظر مثبت میذارن،کارمندهای خود دکترن!! من امروز رفتم مطب ایشون کلا۳دقیقه داخل بودم،و وقتی فهمیدن که یه دکتر دیگه از من نمونه برداری کرده،کلا رفتارش عوض شد و هیچ مشاوره و کمکی به من نکردن با اینکه من هزینه ویزیت هم داده بودم.کلا این‌ نوع رفتار در حده یه خانوم دکتر نیست.

واقعا دکتر بی اخلاقی بود! دوتا منشی کنارشون بود ک بیشتر کارهارو اونا انجام میدادن..

خود خانوم دکتر تندتند مینوشتن فقط.اصلا نمیذارن حرف بزنید مشکلتونو بگین.چنتا دارو میدن و میگن ۲۰روز دیگه بیا باز!!!

نظرات مثبتی که وبت میشه فقط و فقط اطرافیان و منشی های خودشن.

واقعا نادره بهتاش افتضاح ترین دکتریه ک تاحالا دیدم.خدا نکنه کار ادم به اینجور دکترها بیوفته.نظرات مثبت توی نی نی سایت فقط از اشناهای خودشن.هرکی بره خودش متوجه میشه ک الکی شلوغه فقط.متاسفم واقعا 

واقعا نادره بهتاش افتضاح ترین دکتریه ک تاحالا دیدم.خدا نکنه کار ادم به اینجور دکترها بیوفته.نظرات مث ...

سلام عزیزم چقدر تعریف ایشون رو شنیده بودم و جواب تیتم cin1 شده و میخواستم برم پیششون پس نرم ؟؟؟

خدایاااا ادم نمیدونه به کی اعتماد کنه

نمیشناسم.ولی مادرشوهرم توده بدخیم داشت سنش هم بالاست ریسک عملش بالا بود.رفت بیمارستان امام خمینی میش ...

سلام عزیزم.خواهرم جوان من درگیر این بیماری شدن متاسفانه.مادرشوهرتون دیگه مشکلی ندارن و اکی هستن؟یا داروی خاص یا شیمی درمانی انجام میدن؟

من پیش دکتر بهتاش نتونستم برم ولی به نظرم دکتر چراغی به جز دکتر واقعا یه فرشته اس، اگر اون نبود معلو ...

سلام عزیزم. من هم cin 3 و hpv ۱۶ هستم. واقعا امکان داره آزمایش اشتباه بشه؟ من تهران نیستم ولی اینجوری شما از دکتر چراغی تعریف میکنین فکر میکنم با اینکه تهران اومدن برام سخته ولی بهتره بیام قبل از اینکه عمل کنم. چون اینجا دکتر بهم گفته عمل لیپ انجام بدم. ازدواج هم نکردم. آیا با خانم دکتر میشه راحت بود؟ میدونین کدوم بیمارستان ها هستن؟

سلام میشه بگی چطور ازش نوبت بگیرم شماره اش چند هست و چه تایمی زنگ بزنم؟ به این شماره ی توی سایت زنگ ...

تو گوگل اسمش و‌ سرچ کنید میاد آدرس و شماره تماسش فقط مطبش خیلی شلوغه ممکنه یه ذره با تاخیر بهتون نوبت بده

سلام عزیزم. من هم cin 3 و hpv ۱۶ هستم. واقعا امکان داره آزمایش اشتباه بشه؟ من تهران نیستم ولی اینجور ...

من هم قبل اینکه برم پیش دکتر چراغی تشخیص cin3 برام داده بودن یعنی دنیا رو سرم خراب شد پیش ۳،۴ تا دکتر خیلی مشهور بودن و همه قسم میخوردن رو اسمشون ویزیت شدم همشون گفتن باید جراحی کنی و بخش درگیر شده ی رحمت و برداریم ولی وقتی رفتم پیش دکتر چراغی همون اول که مدارک من و دید گفت من اصلا اینارو قبول ندارم جواب آزمایشات اصلا باهم جور در نمیاد باید دوباره کولپوسکوپی کنی و حتما هم بفرستیم آزمایشگاه دنا خانم دکتر سرمدی پاتولوژی رو انجام بده که بعد جواب آزمایش که اومد cin1 تشخیص داده شد یعنی من اگر به حرف اون دکترا میخواستم بمونم من و میکردن زیر تیغ جراحی خدا ازشون نگذره که فقط به فکر پول و جیب خودشونن دکتر چراغی واقعا یه فرشته اس به نظرم نظییییر نداره تو دکترایی که این سالها من رفتم

سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه مادرم خانوادگی مشکل کنسر دارن واسه رحم تخمدان حالا مادرم در سن ۵۲ سالگی فیبرونهایش بزرگ شده و دکتری به اسم راستگو فهیم گفته باید عمل شه به خاطر مشکل خانوادگی مادرم خیلی می‌ترسه و به هر دکتری نمیتونه اعتماد کنه کسی اینجا دکتر خوب و قابل اعتماد میشناسه ؟

من هم قبل اینکه برم پیش دکتر چراغی تشخیص cin3 برام داده بودن یعنی دنیا رو سرم خراب شد پیش ۳،۴ تا دکت ...

عزیزم‌ من یکساله تحت نظر خانم دکتر چراغی هستم هر۶ ماه که رفتم کلپو cin1 بودم که لیزرداخلی شدم چکاپ این سریم cin3 شدم که گفتند باید بیاین عمل لیپ انجام بدین 

میخواستم بگم هیچی مشخص نمیکنه یه جای دیگه هم برو برای کلپو خ

عزیزم‌ من یکساله تحت نظر خانم دکتر چراغی هستم هر۶ ماه که رفتم کلپو cin1 بودم که لیزرداخلی شدم چکاپ ا ...

بله عزیزم من الان ۳ سال شده که تحت نظرش هستم منم هر ۶ ماه کولپوسکوپی میکردم که تغییری نداشت و‌همون cin1 بودم تا اینکه شهریور که کولپوسکوپی کردم کلا برطرف شده بود البته نه لیپ کردم و نه لیزر فقط مداوم قرص هام و مصرف کردم که خداروشکر از بین رفته بود

چقدر خوشحال شدم این تاپیک دیدم

استارتر ماجراتو از صفحه اول خوندم و الهی شکر که مشکلت برطرف شده 

منم کیست اندوماریوما، پولیپ و اندومتریوز دارم 

یکی از پزشکانی که بهم معرفی کرده بودند، دکتر فاطمه چراغی بود 

با خوندن این تاپیک حتما بهشون مراجعه میکنم تا نظرشون جویا بشم 

از جراحی واقعا میترسم اما اگر تبحر داشته باشند برای من هم عالیه