سلام دوستان من خیلی سریع باید یه پزشک ماهر آنکولوژی زنان برم بهم تشخیص cin3 دادن و ظاهرا باید جراحی بشم آزمایشم و مجدد به یه پاتوبیولوژی دیگه دادم که مطمئن شم از جواب آزمایش اولم دکتر خیلی برام مهمه هم تشخیصش بالا باشه و هم برای بیمارش ارزش قائل بشه و وقت بدتره و خوش اخلاق باشه من رفتم پیش دکتر سهیلا امینی مقدم که چقدررررم از تشخیصش و تبهرش تعریف کرده بودن ولی انقددددر بد اخلاق و بی توجه بود به مریض که حالم گرفته شد اصلا ازش انرژی نگرفتم بیشتر حالم و بد کرد واسه همین این تاپیک و زدم تا اگه کسی دکتر خوب میشناسه و پیشش رفته بهم معرفی کنین خودم چندتا تو اینترنت پیدا کردم اما نمیتونم اطمینان کنم میخوام اگه میشناسید تاییدشون کنین
عزیزم اگر برای آنکولوژی زنان دکتر میخوای دکتر اخوان عالیه دکتر مدرس گیلانی عاالیه دک ...
سلام ، عزیزم من hpv 18 دارم، دکتر قاضی زاده برای کلپوسکوپی دکتر فاطمه قائم مقامی رو بهم معرفی کردن. باحوصله و محترم هستن و آرامش گرفتم ازشون. خواستم از شما هم بپرسم که تشخیصاشون درسته؟ خودتون بیمارش هستید؟
تهران هستم عزیزم بله hpv هم دوبار دادم تحت نظر خانوم دکتر فاطمه چراغی هستم واقعا دکتر ماهی هس ...
سلام دوست عزیز شما جواب پاپ اسمیر و کولپوسکوپی تون به هم نمی خورد؟ و دوباره کولپوسکوپی انجام دادید؟ در واقع همون نمونه برداری هستش؟ آخه میگن احتمال خطا در کولپوسکوپی خیلی کمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین دکتر فلوشیپ تخصصی آنکولوژی زنان دکتر زهرا واحدپور هستن، ایشون بسیار دکتر کاربلد و خوش اخلاقی هستن، تمام فامیل وخانواده من به ایشون مراجعه می کنیم و خیلی راضی هستیم، ایشون تو کاشان هستن، شماره مطبشون اینه ۰۳۱۵۵۵۷۶۷۹۹
عزیزم امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه . راستش من این دکترایی ک گفتی رو نمیشناسم ولی خواهرم سرطان رحم داشت بهش دکتر اعظم موسوی رو معرفی کردن رفت پیشش و خداروشکر درمان شد