بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه از سر وسواس باشه نه عزیزم خوب نیست مثلا میرم شاید همونروز مانتوم رو فقط پوشیده باشم و تمیز باشه ها ولی چون رفتم حموم دیگه اون مانتو رو نمیپوشم احساس میکنم کثیفه
خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی
م دوست دارم یکم وسواس رو بزارم کنار و فقط به خودم برسم دلم میخواست یکم تمیزی خونه برام مهم نبود بیشت ...
اشکال نداره عزیزم این نشون میده خونه شما الان مثل دسته گل.حالا کنار این همه تمیزی روزی دوساعت برو بیرون خونه برای فعالیت اجتماعی
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
ب مادر بزرگم گفتم:تاحالا بابا بزرگ برات گل گرفته گفت :تمام پیراهن های ک برام خریده گلدار بودن ب همین سادگی مثبت فکر کنیم با دلهای پاکتون برای کسایی ک بخاطر جهاز و خونه هنوز نرفتن خونشون دعا کنین و صلوات بفرستین
عزیزم شما چند وقت یبار میرید؟ببخشیدا واسه اینکه منم دوست دارم مثل شما وسواس نداشته باشموهرشب تو حموم و بشور و بساب نباشم میگم قصد فضو لی ندارما
خدایا شکرت واسه نعمتی که دادی بهم لیاقت بده خوب ازش نگهداری کنم و همینطور سلامتی رو از خودم و شوهرم نگیر تا یه عمر با عزت سایمون بالای سر دخترمون باشه اگه میتونی واسه سلامتی خودم و شوهرم و دخترم یه صلوات مهمونم کن مرسی