2777
2789
عنوان

احساسه بی ارزش بودن میکنم....

2374 بازدید | 33 پست
خیلی ناراحتم از وقتی بچه دار شدم شوهرم خیلی به بچه توجه میکنه انگاری منو فراموش کرده الانم که بچه ۵ ماهش شده وشیرین شده خیلی باهاش بازی میکنه و حتی همه ی کارای بچرو میکنه نمیگم بده خیلی خوبه ولی احساس میکنم میخواد بچرو ازم دور کنه
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
عزیزم خیلی خوبه که....
منم پسرم 5 ماهشه شوهرم از وقتی میاد خونه همه کارای پسملیو میکنه
نمیخواد دورش کنه داره بهت کمک میکنه که زیاد خسته نشی اگه بی توجه بود و هیچ کاری نمیکرد خوب بود؟؟؟
Lilypie First Birthday tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای یاده شوهره خودم افتادم که با من بخاطره بچه دعوا میکرد که چرا سفت پوشکش کردی چرا شیره خشک دادی چرا شیره خودتو نمیدی.....

خالا الان که بزرگ شده همش میفرستش پیش من
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
نه بابا به شوهرت نگو

من یه شب با گریه به شوهرم گفتن که چرا دیگه به من توجه نداری.....اونهم هر موقع دعوامون میشد بدتر میکرد و بهم محل نمیداد

فقط اینو بدون که هر چی زمان بگذره بهتر میشه
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
خودمم احساس میکنم افسردگی گرفتم. همش افکاره بدی نسبت بهش دارم مواقعی که سرما میخورم غصه میخوره که بچش مریض نشه دیگه نمیگه زنم بدبخت مریضه به منم میرسه ولی همس با خودم میگم فقط به خاطره بچشه که یه وقت مریض نشه یا شیرم واسه بچش کم نشه. باور کنین نمیدونم چطوری اینارو دارم مینویسم خیلی داغونم
مهسا جان
افسردگی بعد زایمان گرفتی
بهترین کار اینکه که از این فرصت و لطف همسرت استفاده کنی و به خودت برسی
ورزش و رسیدگی به جسمت سبب میشه روحیه هم عوض شه
آموزش انواع کیک ، شیرینی، دسر و دونات و حلوای بسیار لذیذ با دستور ویژه به صورت نیمه خصوصی و خصوصی
* برای هماهنگی لطفا ایمیل بزنید متشکرم .*
یه ساعت پیش بچرو مینداختم بالا و باهش بازی میکردم یه دفعهوبا حالت دعوا بهم گفت اینکارو نکن ماوندیده بودیم زن کارهمردارو بکنه گفتم با بچه ی خودم نمیتونم بازی کنم باید ازدتو اجازهوبگیرم گفت نباید بچرو بالا پایین بندازی خودش از این کارای خطر ناک میکنه هیچی نیست من کهوبچرو بالا پایین میندازم نباید بکنم بعدش بچرو ول کردم رفتم تو اتاق بچه بهوگریهوافتاد سیاه شد پرید بهمو گفت مادر نمونه مادر نمونه بچت گبه میکنه ول میکنی میری!
2810