2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید باشه؟ یا بعدا بوجود میاد؟

برای هرکسی اولویت یه چیزه

بعضیا عاشق میشن ازدواج میکنن عشق میشه علت علاقه شون به ازدواج

بعضیا به علت تشکیل خانواده و تنها نبودن و بستن دهن بقیه یا به هردلیل دیگه ازدواج میکنن عشق بعدا براشون شکل میگیره توی زندگی

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
2803
منم الان فقط دوست دارم ازدواج کنم تا فرار کنم همش گیر میدن اجازه ی یه رژ لب زدن هم ندارم چه برسه به ...

ولي من پيشنهادم اينه نكن اينكارو

يه جور از چاله ب چاه افتادنه

ازدواج يه درك عميقي ميخاد

تا بهش نرسيدي اينكارو نكن وگرنه ميشه ته بدبختي

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
برای یه رژلب؟

نه فقط اون،بخاطر اینکه همش با هم دعوا میفتیم،نمیتونم برم بیرون،حتی نمیتونم تو یه گروه خانوادگی عضو شمو خیلی های دیگه..‌.

اسمم الهه هس ولی الی صدام میزنن😌😌😊
چرا اتفاقا زنا نيازشون خيلي بيشتر هست ولي چون جامعه ما براي مردها خيلي ازادتره و مردا ميتونن رابطه ...

زنها مثل مردها نیستن ک با هرچیزی تحریک شن 

فطرت زن و مرد متفاوت هست مرد ها هر آن ممکنه این نیازو داشته باشن ولی زنها تا وقتی ک تحریک نشن این نیاز درشون بوجود نمیاد 

2804
زنها مثل مردها نیستن ک با هرچیزی تحریک شن  فطرت زن و مرد متفاوت هست مرد ها هر آن ممکنه این نیا ...

یعنی یک زن تا زمان که محرکی براش پیش نیاد حتی تا 50 سالگی هم این نیاز رو در خودش حس نمیکنه؟ محرکهای زن با محرکهای مرد فرق میکنه؟

ولي من پيشنهادم اينه نكن اينكارو يه جور از چاله ب چاه افتادنه ازدواج يه درك عميقي ميخاد تا بهش نر ...

متوجه ام منظورتونو،ولی به نظرم استقلال داشتن خیلی خوبه،بابام حتی اجازه به خواستگار هم نمیده که بیاد

اسمم الهه هس ولی الی صدام میزنن😌😌😊
2805
متوجه ام منظورتونو،ولی به نظرم استقلال داشتن خیلی خوبه،بابام حتی اجازه به خواستگار هم نمیده که بیاد

مثل بابای من. تازه یکبار برای خواستگاری که نمیدونستم کیه یک سیلی اساسی هم خوردم. 

نه فقط اون،بخاطر اینکه همش با هم دعوا میفتیم،نمیتونم برم بیرون،حتی نمیتونم تو یه گروه خانوادگی عضو ش ...

ببین مواظب باش خودتو بدبخت نکنی  از چاله ب چاه بیفتی  و با عجله و بدون فکر تن ب ازدواج بدی!!! 

یعنی یک زن تا زمان که محرکی براش پیش نیاد حتی تا 50 سالگی هم این نیاز رو در خودش حس نمیکنه؟ محرکهای ...

بنظر من جامعه ما باعث شده تا ما زنا اين نياز رو يا تو خودمون سركوب كنيم يا با ازدواج نابهنگام بخايم تحريكش كنيم

معمولا هم ازدواجاي تو سن پايين چون بيشترشون از رو عقل و منطق نيس ب بنبست ميخوره

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
2801