2777
2789
من 2 قلو ندارم ولی چون 2قلو دوست داشتم برای همین دومی رو زود آوردم
آنیتا 11/6/86
صبا 29/4/88
ولی باور میکنید وقتی یه خانم باردار رو میبینم حوس میکنم یا یه نوزاد رو میبینم خیلی دلم میخواد که دوباره حامله بشم
ولی متاسفانه دیگه نه توان دارم و نه اعصاب و نه حوصله حیف خیلی حیف
من از نظر سلامت بدنی نابود شدم از درد کمر و پا و دست دارم میمیرم
دیگر هیچگاه چنین روزی را با فرزندتان نخواهید داشت،فردا کمی پیرتر از امروزشان خواهند بود. امروز یک هدیه است، نفس بکشید و توجه کنید. آنها را ببویید و نوازش کنید، امروز لذت ببر مادر، پیش از اینکه متوجه شوی، تمام خواهد شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام منم 2تا پسر دارم 5سال باهم تفاوت سنی دارند بزرگه 7سالشه دومی یک سال و ده ماهه است منم خواهر ندارم منم خیلی دلم دخمل می خواد ولی می ترسم و هنوز تصمیم جدی ندارم ولی همیشه بهش فکر می کنم وقتی هم یه دختر میبینم کلی دلم غش میره ووایییییییییییییییییی نمی دونم چیکار کنم ؟
سلام
منم دوقلو دارم و پسرام الان 3 سالشونه ولی به نظرم اشتباه محضه که ما به خاطر ارزوهای خودمون یکی دیگه رو به این جمع اضافه کنیم چون تو این اوضاع مالی و تو خونه هایی که ما زندگی میکنیم واقعا جای 5 نفر نیست خونه من 2 خوابه است و همیشه میگم اگه بچه های من یه دختر و یه پسر بودن چقدر سخت میشد
منم بدم نمیاد دختر داشته باشم ولی الان که ندارم میگم شکر که دوتا پسر سالم دارم و دیگه هم نه اعصاب برام مونده و نه توان و از فکر بارداری دوباره و زایمان واقعا حالم بد میشه با اینکه همه اون روزها رو تو ارامش کامل بودم و شوهرم هم حسابی بهم کمک میکرد تو بچه داری ولی احساس میکنم اگه هوسه یه بار بسه...................
منم یک دختر دارم و یک جفت دو قلوی پسر.ولی از اینکه بچه دومم دو قلو شده اصلا خوشحال نیستم.اما گاهی به همسرم می گم اگر بارداری اولم دو قلو پسر میشد من بدون دختر چی کار میکردم.به نظر من توی این شرایط بد اقتصادی و زندگی های سخت واقعا بچه بزرگ کردن خیلی سخته.
سلام
من یه دختر دارم و قصد دارم 2 سال دیگه باردار بشم ولی خییییلی دوست بچه بعدی دوقلو باشه یه دختر و یه پسر.
منم خواهر ندارم به همین خاطر دوست دارم دخترام 2 تا باشن .
راستی باید حتما ivf کنم که دوقلو بشن . اخه تو خانواده من و شوهرم اصلا دو قلو نداریم
سلا م من هم یک دختر وپسر دارم به نام سینا وسارینا متولد11 خرداد 89که از جونم بیشتر دوستشون دارم .من هم با سمی جون موا فقم . با این شرایط مالی و توقعاتی که جامعه امروز برای اموزش و رسیدگی به بچه ها از والدین انتظار داره واقعا فکرکردن به علاقه شخصی خودمون محال هست مگه این که یا شرایط اش رو داشته باشی یا این که فقط به دنیا بیاری و هر چه پیش اید خوش اید.........
2810