2777
2789
من دو قلو ندارم اما بارداری اولم دوقلو بود که توی سه ماهگی از دست دادمشون الان یه پسر دو سال و ده ماهه و یه پسر شانزده ماهه دارم دختر بچه می بینم دلم ضعف می ره اما فکر بارداری و زایمان و شیر دادن و صد دفعه شب بیدار شدن دیوونم می کنه سه تا حاملگی توی کمتر از چهار سال پدرم رو در آورد به خدا همه ی جونم رو گرفت همش سرگیجه دارم کمردرد دارم اعصاب که دیگه نگو اصلا ندارم صدای گریه ی نوزاد که می شنوم تنم می لرزه شانس که ندارم یه موقع سومی هم پسر می شه ای وایییییییییییییییییییییییییییییییی ختنه واسه خودش پروژه ای هستش
تازه همه ی این ها به کنار حسادت اون یکی ها رو چیکار کنم هههههههههه
تا کجا رفتم
چند وقت پیش مادر شوهر دختر دوست مامانم فوت کرد مامانم هم پتروس شد و رفت نوه ی دوستش رو که یه دختر پنج ماهه بود آورد که یه چند روزی نگه داره که اونا به عذاداریشون برسن بچه رو برداشت اومد خونه ی ما یه ساعت هم نشد گفتم مامان جون قربونت برم بچه رو بردار برو دارم دیوونه می شم هر جای این خونه ی شصت متری رو نگاه می کنم یه بچه داره وول می خوره
پسر بزرگم خوب بود هی نازش می کرد اما کوچیکه چنان حسادتی می کرد که تا دو ساعت بعد از رفتن مامانم همچنان بهانه می گرفت انگشت اش رو تو چشم بچه می کرد شیشه شیرش رو از دهنش می کشید جغجغه رو ازش می گرفت موهاش رو می کشید یه بند هم آویزون من بود که خدای نکرده یه موقع اون طفلک رو بغل نکنم بمیرم براش دختر طفلک اونروز کلی کتک خورد
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو یه پسر دارم اما عاشق دخترم.عاشق لباساشون.عروسکاشون.بازی کردناشون.ناز کردناشون و..............
دلم میخواد باردار شم و دختر بیارم اما میترسم پسر شه و بعد از مدتی بازم فیلم یاد هندوستان کنه و دختر بخوام دیگه حال و حوصلش نباشه
چکار کنم نی نیم دختر شه؟شوهرمم راضی نیست بچه دار شیم اما من عاشق دختر
به مامانم میگم دختر میخوام اگه مردم کسی باشه برام گریه کنه عروس که گریه نمیکنه خوشحالم میشه
چه کار کنم دختر بشه.پیش دکتر برم برای تعیین جنسیت میتونه کاری کنه

سلام مامانای عزیز منم دوقلو دارم از خدا ممنونم و میخوام حافظشون باشه ولی دیگه تا صدسال بچه نمیخوام یعنی بگن میلیارد بهت میدیم یدونه دیگه بیار نمیخوام بچه ادمو پیر میکنه 

من یک پس گل دارم الام تو هفته 19 بارداری هستم که سونو گفت بچم پسره ، ناشکری نشه چون خواهر نداشتم خیلی دلم دختر می خواست به خدای خودم گفته بودم بهم دختر بده ولی بهم نداد الانم شدیداً دچاره افسردگی شدم و ...