2777
2789
عنوان

بچه ها کدومتون درد منو دارین ؟ پدرم رفته ..

| مشاهده متن کامل بحث + 4419 بازدید | 78 پست
آفتاب جون بهت تسلیت می گم واقعا سخته باز تو می دونستی پدرت از پیشت خواهد رفت و تونستی سیر ببینیش هنوز یه سال نشده پدرم رفته . تصادف کرد هنوز باورم نشده و هر وقت می رم خونه مامانم منتظرم از در بیاد - انتظار نوه اشو می کشید اما عمرش قد نداد نوه اشو ببینه خدا بهت صبر بده هر چی می تونی براش قران بخون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم اتیش گرفت افتاب خدا خودش بهت صبر بده افتاب اون فقط جسمش دیگه نیست روحش اینجاست براش فاتحه فرستادم اروم باش دختر دنیا همینه هیچ کس نمی مونه همه یه نوبتی دارن خدا خودش ارومت کنه ما کنارت هستیم اما به خودت رحم کن انقدر بیتابی نکن خواست خدا بوده خدایی که خودش اونو به این دنیا اورد الانم بردش پیش خودش .افتاب براش فاتحه بفرست اون ازت راضیه چون بهش خدمت کردی .
خیلی متاسفم.خیلی.منم هم دردت هستم.پدر من ده روز قبل از زایمانم فوت شد.تو بدترین شرایط بودم.خدا برا کسی نخواد.برا هیچکس.که من چی کشیدم.وقتی جسم بی جون پدرمو رو تخت بیمارستان بغل کردمو تکون میدادمو میخواستم که بلند شه.(گریه)
حکایت عجیبی ست رفتار ما آدمها،خدا می بیند و فاش نمیکند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند..
خدا ده روز بهش امان نداد که بچه منو که حسرت دیدنشو داشت ببینه.از خدا خیلی گله دارم.قدر خودش گله مندم.یه روزی باید جواب بده که چرا.
حکایت عجیبی ست رفتار ما آدمها،خدا می بیند و فاش نمیکند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند..
شب من و شوشورا با خنده راهی کرد خونه مون
تازه خونه رسیده بودیم که گفتن بابام حالش خرابه
برگشتیم دیدیم کجا بابا حالش خرابه بابا خیلی وقته تموم کرده
آخ خدا جون چی میشه فقط یه بار دیگه ببینمش و فقط یه بوس ازش بردارم بره
Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
دوست عزیزم منم با شما همدرد هستم اما اومد بگم که خیلی ها شرایطی بدتر دارن از شما پس شاکر باش خدای مهربون رو
شاکر باش که سه سال فرصت داشتی تا از پدر عزیزت پرستاری کنی
چون من دو سال پیش پدرم رو زمانی از دست دادم که ده دقیقه قبلش باهاش تلفنی حرف زدم و خیلی ناگهانی قلب نازنینش از تپش ایستاد
همش میگفتم ای کاش لا اقل یکی دو روز مریض میشد تا من پرستاری شو بکنم دست و پاش رو ببوسم اما فرصت هیچ کدوم از این کارا رو نداشتم
روح پدرت شاد
مطمئن باش الان خیلی خیلی راحت و بدون درد هستن پس تو هم خوشحال باش که حال بابایی ات خوبه
فقط درد درده دلتنگیه که هرچی بگذره سخت تر میشه و درمانی نداره
اما راضی باش به رضای خدا مهربون
از خدا براتون صبر میخوام عزیزم
منم 47 روز بود زایمان کرده بودم که پدرم رفت
الان همش میگم کجایی که دخمل من رو ببری بیرون و براش خرید کنی و باهاش حال کنی
آخرین عکساش با نوزادی دختر منه داشت روی مبل براش شعر یه دختر دارم شاه نداره میخوند
من با تمام وجود درک می کنم
من پدرم رو 2 سال ندیدم و همش باهم تلفنی حرف می زدیم و من دختر بابایی بودم خدایاا...
وقتی پسرم دنیا آمد و بابام ذوق کرده بود و می خواست نی نی مو ببینه با هزار تا امید و آرزو بلیط گرفتم برم پیش بابا جونم... اما وقتی رسیدم دو روز قبل پدرم تو پارکٰ، صبح که برا ورزش رفته بود، ایست قلبی..... و من رفتم آرامگاهش... من از اون روز عملا مردم و داغون شدم

بیاید با دعای دسته جمعی امان

شفای نینی های معصوم نینی سایتی رو

از خدای مهربونمون بخوایم

اینم آدرس کلوپ:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=16544

ختم40روزه سوره یس از سه شنبه 1 اسفند

ختم سوره یس و صلوات و سوره حمد

به نیت شفای نینی های مریض

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
بچه ها پست هاتون رو خوندم و گریه کردم آوا (مامان باران )جان من هم رسیدم پیش پدرم رفته بود انقدر بوسیدمش که بیدار بشه ولی نشد نشد ...تکونش دادم دستش رو بوسیدم اما رفته بود
گریه............
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد