2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترخودم نبودبراسزارینم یکی دیگه همرم کردبراویزیت رفتم گفت بعددوتاپریودمیتونی حامله شی شرایط روحی بد ...

اشالله بدون درد سر باشه اما من هر جا میرم میگه 6 ماه

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت

من که باید هپارین بگیرم تو بارداری چون خونرسانی به جنینم کم شده بود از عید به بعد هم باشگاه میرم رژیم دارم لاغر شم ودریغ از یک کیلو با این وزنم دکتر میگه باردار شی باز پره اکلامپسی میشی دیگه خسته شدم 73 کیلو برای قد 160 میگه زیاده باید به 64 برسی

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دکترخودم نبودبراسزارینم یکی دیگه همرم کردبراویزیت رفتم گفت بعددوتاپریودمیتونی حامله شی شرایط روحی بد ...

2 ماه بعد سزارین   نکن این کارو با خودت خواهر بزار رحمت ترمیم شه حالتو میفهمم من خودم درگیرشم ولی تحمل کن سرتو گرم کن سریع میگذره 

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من که باید هپارین بگیرم تو بارداری چون خونرسانی به جنینم کم شده بود از عید به بعد هم باشگاه میرم رژی ...

عزیزم با وجود هپارین میزدی این اتفاق برات افتاد

من که باید هپارین بگیرم تو بارداری چون خونرسانی به جنینم کم شده بود از عید به بعد هم باشگاه میرم رژی ...

🔸🔹🔸
🔹🔸
🔸

🌐  توصیه هایی برای لاغر شدن:

1️⃣ مهم ترین کار برای لاغر شدن این است که ناهار را ترک کنید

2️⃣ فقط صبحانه و شام میل کنید.    

3️⃣ هر روز ناشتا حمام بروید .

4️⃣ مصرف مرتب آبغوره هم توصیه می شود .

5️⃣ ریزه خواری نکنید (یعنی بین وعده های غذایی چیزی نخورید).

6️⃣ شام را سبک میل کنید ( هم غذای سبک هم مقدار خیلی کم)

🔰 داروهایی که برای کاهش وزن توصیه می شود:

1️⃣ داروی لاغری (معمولا یک قوطی توصیه می شود)
🔹 کاربرد: درمان اضافه وزن
🔸 روش مصرف: هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری میل کنید

2️⃣  کاهنده اشتها (بقله الزهرا علیهاسلام)  (معمولا سه الی پنج قوطی توصیه می شود)
🔹 کاربرد: کنترل اشتها، جمع کننده معده و روده ها و موجب کوچک شدن شکم
🔸 روش مصرف: نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی به اندازه یک قاشق مربا خوری میل شود.

3️⃣ دم کرده سنای مکی  (معمولا 10 الی 15 بسته توصیه می شود)
🔹 کاربرد: درمان همه بیماری ها، مسهل، ضد اسهال، درمان کبد چرب
🔸 روش مصرف: دو قاشق در آب جوش دم کرده نوشیده می‌شود، هر سه روز یکبار استعمال شود.
🔴 مصرف سنا برای خانم های باردار ممنوع است
🔴 مصرف سنا برای خانم های شیرده توصیه نمی‌شود، در صورت مصرف سنا حتما دم کرده رازیانه در کنار آن استفاده کنند.

🌹 کانال رسمی مرکز طب اسلامی
🍃 @markazetebbeeslami

🔹
🔸🔹
🔹🔸🔹

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزیزم با وجود هپارین میزدی این اتفاق برات افتاد

نه تو این بارداریم اسپرین و هپارین نگرفتم

مگه سزارین شدی عزیرم عجله نکن برا بارداری...فک کردم طبیعی هستی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم شنیدم موناولی دکترم میگفت مریضایی داشتم بعدچهلمشون حامله شدن وراحت زایمان کردن

من با اینکه طبیعی بودم اینو بهم میگن اما منم صبر ندارم 4 مام تموم بشه اقدام میکنم الان 3 ماه گذشته