2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز رفتم یه دکتر برامون مشاوره ژنتیک نوشت.رفتم پیش مشاور گف باید ازمایش بدیم.اخه با یه سقط و یه مر ...

اره دیگه به نظر من که هیچی از علم زنتیک نمیدونم لازمه چون ۲ بار بوده دیگه.من که یبار مرده زایی داشتم هم به نظرم لازمه آزمایش ژنتیک بدم ..ببین هر کاری بکن که دیگه انشالله تکرار نشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
میفهمم منم تقریبا مشکلم اینجوری بود همه چی خوب بود رشد بچه هم حتی تا هفته ۳۲ که اخرین سونوگرافی انجا ...

مری جان سلتم ببخشید تو به خاطره انزیم های کبدی الان پیشه دکتر رفتی بپرسی باردار شدی چاره ایی داره برای جلوگیریش منم خیلی بابت این میترسم

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
مری جان سلتم ببخشید تو به خاطره انزیم های کبدی الان پیشه دکتر رفتی بپرسی باردار شدی چاره ایی داره بر ...

والا پیش دو تا دکتر کبد که رفتم پروفسور ملک زاده رییس بخش گوارش بیمارستان شریعتی گفت یه سری آزمایش واست مینویسم بدون تاریخ روی سر برگ خودش نوشت گفت از ماه دوم بارداری اینا رو چک کن ولی نگران نباش. گفت پزشکان متخصص زنان الان اکثرا خانوما هستن که خانوما هم یکم میترسن و شلوغش می کنن اینجوریم نیست😐😐حالا دیگه نگفت پیشگیری داره یا نه!!ولی خب وضعیت سلامت کبد و کلیه ها قبل بارداری هم بی تاثیر نیست.من که قبل بارداری مجدد میخوام با طب سنتی یه دکره پاکسازی کبد انجام بدم گرچه الان آنزیمام خیلی پایین و نرماله..ولی نظر پریناتولوژیست از همه مهمتره که دوم مرداد به امید خدا برم بپرسم ببینم نظر دکتر سولماز پیری چیه..حتما اینجا میام نتیجه رو میگم

مری جان سلتم ببخشید تو به خاطره انزیم های کبدی الان پیشه دکتر رفتی بپرسی باردار شدی چاره ایی داره بر ...

والا من خیلی سایت های خارجی رو خوندم چون تو سایت های ایرانی محدود راجع به این مورد مقاله هست که اکثرا تکراریه.متاسفانه پیشگیری نداره فقط باید مانیتور بشیم زود به زود و شانس هم هست دیگه... احتمال هم داره تو بارداری بعدی اصلا عود نکنه

دقیقا مث من..خیلی میترسم چون دیگه فقط مسئله مرگ جنین نیست خطر مرگ مادر هم هست

والا من خیلی سایت های خارجی رو خوندم چون تو سایت های ایرانی محدود راجع به این مورد مقاله هست که اکثر ...

ممنون عزیزم من پیش 2 تا دکتر خوب وقت گرفتم یکی فردا یکی هم دو هفته دیگه هر چی اونا بهم گفتن میام میزارم شاید به درد شما هم بخوره

دقیقا مث من..خیلی میترسم چون دیگه فقط مسئله مرگ جنین نیست خطر مرگ مادر هم هست

اره واقعا میترسم نمیدونم فقط خدا میتونه برامون کاری کنه

ترخدابرام دعاکنیدامروزرفتم دکتربهم بگه میتونی باردارشی چون پریودمم تموم شده واقعابدون بچم تحملش سخته ...

عزیزم اشالله زود باردار میشی اونم بارداری راحت بدون دغدغه اشالله خدا دلامونو زود شاد کنه عزیزم تو چند وقته از زایمانت میگذره