2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاببخشیدچقدرطول میکشه برابارداری؟

هرچی خدا بخواد زیاد بهش فکر نکن که استرس بگیری..خوب من یکیو میشناسم بچه اولش ۱۱ ماهش دومی هم دنیا اومد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ببخشیدامیخواستم بدونم چندماه طول کشیدباردارشدید؟اخه من چون بچه نمیخواستم بیشترتوامن رابطه داشتیم اون ...

از دکترت هم میتونی بپرسی که چه روزایی از سیکلت رابطه داشته باشی که بچه دختر بشه البته اینا همه احتماله فقط

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه هاامروزظهرکلی گریه کردم بادل شکسته تلویزیون وبازکردم دیدم دارن قران قبل اذان وپخش میکنن تاروشن کردم دیدم ایه ان مع الاعسریسرا بوددلم اروم گرفت یه حسی بهم گفت نشونس نظرشماهاچیه؟نشونس؟

همیشه تکرارش کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
هداناجون نشونه بوده؟

منم کتاب باز کردم نشونه دیدم در مورد فرزند و اینا بود دقیق یادم نیست.....اره عزیزم پایان شب سیه سپید است به خدا و بزرگیش ایمان داشته باش 

من بمیرم برای دلت هداناجان که دیدیش من همش گریه میکنم وتوخ‌ونه جیغ میزنم 

میدونی عزیرم چنان بهش وابسته شدم که نگو من اصلا قبل دنیا اومدنش فک نمیکردم انداره این پسرم عزیز باشه وقتی دنیا اومد حتی نشد یه ذره بینشون بتونم تفاوت  بزارم اصلا فرقی برام نداشتن ایتقده بهش نگاه میکردم اینقده از وجودش خوشحال بودم باور نمیکردم که دارمش من دارم دیوونه میشم همه موهام سفید شدن همش ریختن همشو خودم با دستهای خودم می کنم قبلش شوهرم میگفت شاید نمونه تو ماشین جیغ زدم گفتم نگو نگو نگو باید خوب بشه بایدخوب بشه آخه من چطور هنوز سرپام😭😭😭😭😭😭😭