💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
عزیزم اگه دنیا میومد بعد بزرگتر میشد از دستش میدادی خیلی خیلی سختتر بود خیلی من میدونم
اره اونم هست 😔😔😔
خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
الهی امین همه با هم ،،،من از خدا دخترم و میخوام شوهرم عاشق دختر خدا کنه بتونم به آرزو دختر دار شدن برسونمش
خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به حق این روزها عزیز ،،،خدا هممون وبا یه نی نی سالم خوشحال کنه به حق غریبی آقا امام رضا
خدا برات حفظش کنه، ،شاید،، حرفت درست ،،اما من که بچم لمس نکردم دردم خیلی زیاده چه آرزو ها داشتم براش ...
پسر منم با ۳۸۰۰وزن رفت زیر خاک منم داغون شدم در اتاقش رو بستم تا ۲سال و نیم نخواستم بعدش بچه بیارم . اما الان یه پسر ۱۳ماهه دارم که دنیامه. صبر کن انشالله خدا خوشحالت میکنه
نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
پسر منم با ۳۸۰۰وزن رفت زیر خاک منم داغون شدم در اتاقش رو بستم تا ۲سال و نیم نخواستم بعدش بچه بیارم . ...
😔😔😔😔😔بمیرم، ،،،خدا برات حفظش کنه
پسر منم با ۳۸۰۰وزن رفت زیر خاک منم داغون شدم در اتاقش رو بستم تا ۲سال و نیم نخواستم بعدش بچه بیارم . ...
عزبزم میشه بپرسم چرا ازدستش دادی..
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
مایع امنیوتیک کم شده بود. خیلی کم در حد صفر و من ابریزش نداشتم و متوجه نشده بودم. دلیلش مشخص نشد تو حاملگی بعدیم پسرم رو ۳۷هفتگی سزارین کردم تا بازم اونجوری نشه
نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.
مایع امنیوتیک کم شده بود. خیلی کم در حد صفر و من ابریزش نداشتم و متوجه نشده بودم. دلیلش مشخص نشد تو ...
عزیزم😔.....خوب کاری کردی .سزارین کردی 😘😘
اولی هم چون حال روحی خوبی نداشتم به اصرار خودم سزارین شدم هیچ جوره نمیتونستم قبول کنم برم اتاق زایما ...
قبل زایمان متوجه شدی که ازبین رفت