2777
2789
انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم ولی میگن از هفته شما جنین زنده میمونه آمپول ریه زده بودی؟

انشاالله آرامش سهم دل همهی مادرای داغ دیده باشه

همون روزی که بستری شدم و فرداش امپول زدن برای باز شدن ریه ها،

کاش بعد ۴۸ساعت فرشتمو از شکمم درمیاوردن

روزی که عمل شدم سی هفته و چهار روزم بود ،ی خانم دیگه که دوقلو باردار بود با پارگی کیسه اب از شهرستان اومده بود تبریز،ایشون هم سی هفته بودن  ولی چون دو ساعت توراه بودن تابرسن دهانه رحم باز شده بود و ایشون امپول ریه زدن و چند ساعت بعد سزارین کردن،خدارو شکر بچه هاشون سالم بودن البته قرار بود چند روز تو دستگاه بمونن اما وضعشون خوب بود چون مادرشون فرداش به دیدنشون رفت و گفت قراره چند ساعت بعد لوله تنفسی جدا کنن

انشاالله آرامش سهم دل همهی مادرای داغ دیده باشه همون روزی که بستری شدم و فرداش امپول زدن برای باز ش ...

دقیقا منم تخت کناریم توی هفته ۳۱ خونریزی داشت بعد دردش گرفت بچه رو درآوردن زنده موند فقط ۲ هفته تو دستگاه بود. اونوقت منکه هفته ۳۴ بودم انقدر تعلل کردن تا بچه مرد توی شکمم. من رشد انزیم کبدی داشتم. لامسب انقدر موذیه هیچ علایم نگران کننده ای نداشتم. تخت کناریم هی لک میدید ولی من هیچی نه دلدرد داشتم نه لکی نه چیزی. فقط انزیمام بالا میرفت. دیگه قسمت ما این بوده عزیزم....منم اوایل خیلی حرص میخوردم الانم میخورم ولی خب خدا نخاد نمیشه دیگه. باید تسلیم باشیم و صبر کنیم. انشالا بهترشو بهمون میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله آرامش سهم دل همهی مادرای داغ دیده باشه همون روزی که بستری شدم و فرداش امپول زدن برای باز ش ...

میفهممت عزیزم

منم این درد رو تجربه کردم

این بچه ها عمرشون باین دنیا نبود

انشالله دوباره دامنت سبز میشه

تهرانم عزیزم. بیمارستان بهمن بستری بودم

اخ اخ🥺 منم زایمان اولم که بچم تو شکمم پر پر شد بیمارستان بهمن بود الانم که الانه از اون خیابون نمیتونم رد شم. قلبمو تو اون بیمارستان جا گذاشتم و برگشتم ...

بازم الهی صد مرتبه شکر.

همه این روزای سخت میگذره عزیزم صبوری کن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
اخ اخ🥺 منم زایمان اولم که بچم تو شکمم پر پر شد بیمارستان بهمن بود الانم که الانه از اون خیابون نمیت ...

عزیزدلم.... متاسفم. میشه اگه ناراحت نمیشید بگید فرشته شما چرا پر کشید توی بیمارستان بهمن؟ مال من قصور پزشکی بود‌ . دکتر زنانم دکتر فروتن بچه رو نکشید بیرون به موقع د دکتر نیکپور دکتر گوارشم بود که ایشون هم مقصر بودن انزیمهای کبدیم بالا میرفت و بعد اینکه بچه مرد دو تا دکتر گوازش دیگه رفتم گفتن باید بچه رو دو هفته قبل مبکشیدن بیرون. واقعا بیمارستان بهمن افتضاحه. انقدر اونجا منو اذیت کردن که اصلا یادم میفته گریه میکنم

عزیزدلم.... متاسفم. میشه اگه ناراحت نمیشید بگید فرشته شما چرا پر کشید توی بیمارستان بهمن؟ مال من قصو ...

برای منم قصور پزشکی بود عزیزم یکی از دکترای همون بیمارستان. فشار شریان رحمی داشتم مسمومیت بارداری، خیلی چیزای ساده که اگه دکتر بیسواد نبود بچم تو شکمم پر نمیکشید...ولی بدون اینو بعد سختی آسونیه همیشه خدا حواسش هست فقط باید صبر کرد.

من جواب صبوریامو گرفتم دخترم الان یک سالشه و کنارم خوابیده الهی صد مرتبه شکر🙏🏼

من مطمئنم که همه شماهای دل شکسته هم خیلی زمان نمیبره و همچین روزی رو به زودی میبینین❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
برای منم قصور پزشکی بود عزیزم یکی از دکترای همون بیمارستان. فشار شریان رحمی داشتم مسمومیت باردا ...

الهی صد هزار مرتبه شکر که دخترتون جای فرشته قبلیتونو سبز کرده. توکل بخدا عزیزم. خدا خودش به دل ما هم نگاه کنه انشالا