2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی شکر ما خوبیم هم من هم دخملی. خوشحالم که خوبین مهربونم. چند هفته شدی؟ بچه هام خوبن دو تا باردا ...

خوبی عزیزم محبوبه که قبلاً گروه بود.  مگه نه نی نیش دنیا اومد یانه.  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خوبی عزیزم محبوبه که قبلاً گروه بود.  مگه نه نی نیش دنیا اومد یانه.  

نه عزیزم اینی که میگم یه محبوبه دیگس. محبوب خودمون پسرش به دنیا اومد

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی شکر ما خوبیم هم من هم دخملی. خوشحالم که خوبین مهربونم. چند هفته شدی؟ بچه هام خوبن دو تا باردا ...

شاد باشین و سلامت.. فدات.. ۱۳ هفته. ان‌شاالله که همیشه خوب و سلامت باشن.. خدا رو هزار مرتبه شکر.. ای واااای چرا آخه؟ چند وقتش بود؟ 😔 راستی یکی پست گذاشته بود اسمش فرزانه بود، کدوم فرزانست؟ فرزانه خودمون؟ منظورم کاربر اسلامِ ها...؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

سلام به همه 

منم الان سه ماه که گل پسرم رو تو ۲۲ هفته از دست دادم پسرم سندروم داون بود و خدا بعد شش سال انتظار بهم داده بود 

هنوز آدم نشدم پر از گریه و دردم 

بعد از امنیو کیِسه ابم پاره شد و مجبور به زایمان شدم 

و حالا فقط دیگه جای خالیش کنارمه 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
شاد باشین و سلامت.. فدات.. ۱۳ هفته. ان‌شاالله که همیشه خوب و سلامت باشن.. خدا رو هزار مرتبه شکر.. ای ...

اسلاااام که دیگه نیومد اینجا

خوبی؟

خداروشکر هفتت بالا رفته.

ویار داری؟

😉

شاد باشین و سلامت.. فدات.. ۱۳ هفته. ان‌شاالله که همیشه خوب و سلامت باشن.. خدا رو هزار مرتبه شکر.. ای ...

نرفتی ان تی هنوز؟

نمیدونم عزیزم ۱۲ هفته رفته بود سونو دکتر بهش گفته بود سه روز پیش قلبش واستاده😢 فرزانه اینجا نیومده دیگه خیلی وقته از واتس اپ در ارتباطم باهاش

واقعا متأسفم خدا بهت صبر بده💔😔  منم پسرمو ١١ ماهه تو ٣٧ هفته از دست دادم

درکت میکنم عزیزم و میدونم چیزی درد آدم کم نمیکنه امیدوارم خدا به هممون صبر بده 

راستی اینجا گروه هم دارین دوستان ؟ 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
اسلاااام که دیگه نیومد اینجا خوبی؟ خداروشکر هفتت بالا رفته. ویار داری؟

سلام خدا رو شکر.. شما و تو دلی چطورین؟ نه خدا رو شکر.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
نرفتی ان تی هنوز؟ نمیدونم عزیزم ۱۲ هفته رفته بود سونو دکتر بهش گفته بود سه روز پیش قلبش واستاده😢 ف ...

چرا رفتم. خدا رو شکر همه چی نرمال بود. ای خدااااا😔 چقدر غصم شد😔 خدا خودش بهش آرامش بده... پس فرزانه خودمون نبود؟

چرا رفتم. خدا رو شکر همه چی نرمال بود. ای خدااااا😔 چقدر غصم شد😔 خدا خودش بهش آرامش بده... پس فرزان ...

نه عزیزم اون نیس در واقع اصلا نمیدونم کدوم پست رو میگی. ولی مطمئنم فرزانه خودمون اینجا نیومده خیلی وقته. راستی حدس زدن جنسیت نی نی رو تو ان تی؟