2777
2789
سلام، من اولین باره تو این تاپیک پست میذارم ، میخواستم تجربه خودم رو هم بگم شاید کسی با خواندنش امید ...

عزمزممممم

چ خوب ک پست و حس خوبتو ب اشتراک گذاشتی 

چقدر شبیه من بودی شما 🥺

ما تو این تاپیک بعد همه سختی هایی ک داشتیم دوباره لطف خدا شامل حالمون شد و شادی ب زندگی و دلمون برگشت 

مامانای منتظر هم انشالله دامنشون بزودی زود سبز میشه ♥️♥️🙏🙏

انشالله گل پسرت همیشه سلامت باشه و روز ب روز شاهد بزرگ شدن و موفقیت هاش باشی ♥️♥️

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام... بالاخره بعد از دو سال دو مرتبه لطف خدای مهربون شامل حال منم شد😭😭 با تمام وجود آرزو میکنم ...

وای ک چقدر ذوق میکنم و خوشحال میشم 🥺🥺🥺😍😍😍

خیبی خیلی مبارک باشه عزیزم انشالله بارداری سالم و بی خطری رو تجربه میکنی عزیزم ♥️

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مریم جان سیاره جان خیلی براتون خوشحال شدم الهی به سلامتی بغلشون بگیرید  منم شهریور پارسال پسرم ...

سلام گلم.. ان‌شاالله. 

الهی که به همین زودی دلت شاد شه.

التماس دعا عزیزم🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انشالله تو هم به زودی دامنت سبز بشه و خبر بارداریتو بهمون بدی.انشالله زیاد منتظر نمونی.

ممنون عزیزم الهی خدا حافظ کوچولوت باشه به سلامتی بغلش کنی 

انقدر استرس دارم دکترم گفت می خوای لتروزول بخور نمی دونم درسته یا نه اونموقع ها خیلی می اومدم اینجا خیلی از شما دوستان کمکم کردید ۶ ماهی طول کشید خوب بشم . از دیدنتون خیلی انرژی می گیرم 😘😘😘😘😘

وای ک چقدر ذوق میکنم و خوشحال میشم 🥺🥺🥺😍😍😍 خیبی خیلی مبارک باشه عزیزم انشالله بارداری سالم و ب ...

سلام عزیزم ممنون.. انشاالله به لطف خدا و دعاهای شما

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیزم ممنون انشالله با دعای شما  منم شهریور پسرمو از دست دادم  نگران نباش عزیزم ان ...

مرسی مریم جون . الهی که خدا نگهدار کوچولوت باشه.خیلی سخت گذشت ولی شکر گذشت . شما طبیعی زایمان کردی؟ چند وقت اقدام بودی؟ خیلی استرس دارم

بچه‌ها تو رو خدا به دادم برسین.. درد پریودی و لکه بینیم بیشتر شده😔 خیلی خیلی نگرانم.. پزشک گفتن شیاف استفاده کن و استراحت داشته باش🥺 خیلی حالم گرفته ست🥺🥺 نکنه خدایی نکرده اتفاقی  بیافته😔🥺🥺🥺

بچه‌ها تو رو خدا به دادم برسین.. درد پریودی و لکه بینیم بیشتر شده😔 خیلی خیلی نگرانم.. پزشک گفتن شیا ...

سیاره جان بخواب تکون نخور مثل استراحت مطلق توکل بخدا تو فقط تکون نخور هیچی نیست نگران نباش شیاف هر ۱۲ ساعت یادت نره عزیزم استرس برات خیلی بده فکر بد نکن ارامش ارامششش😘😘😘😘

مرسی مریم جون . الهی که خدا نگهدار کوچولوت باشه.خیلی سخت گذشت ولی شکر گذشت . شما طبیعی زایمان کردی؟ ...

بله عزیزم طبیعی بودم

۵ ماه اقدام بودم با دارو

اگه دکترت گفته لتروزول بخور شک نکن و حتما بخور

منم ماه آخر دکتر برام کلومیفن نوشت با آمپول آزاد سازی 

بچه‌ها تو رو خدا به دادم برسین.. درد پریودی و لکه بینیم بیشتر شده😔 خیلی خیلی نگرانم.. پزشک گفتن شیا ...

مهربان جان نگران نباش عزیزم منم بارداری قبلی لکه بینی داشتم که با شیاف کنترل میشد تا میتونی استراحتت رو بیشتر کن 

شاید هماتوم داری محض اطمینان یه سونو بده