2777
2789
عزیزم من که لوله هام باز بودن ولی خب به بارداری هم‌خیلی کمک میکنه اگه زایمانت طبیعی باشه خیلی و ...

حتما میرم میگم بنویسه برام

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
بچه ها امروز ۲۶ سیکلم بود ولی گفتم یه بی بی چک بزنم چون پارسال ۶ اسفند ۷ هفته بودم ۶ اسفند اولین&nbs ...

خدا رو صد هزار هزار مرتبه شکر مراقب خودت باش عزیزم استرس به خودت راه نده برات صلوات میفرستم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم نیلو جون من این سیکل عکس رنگی دادم برای همین میترسم میخوام برم دکتر امروز وقت ندارم ولی ...

نگران نباش منم مثل شما همون ماه عکس رنگی دادم و باردار شدم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که الان پسرم کنارم خوابیده

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام هستی جان مبارک باشه گلم انشالله بعداز نه ماه سالم وباعمرطولانی میاد بغلت برای ماهمه دعاکن گلم م ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ ممنونم ازت برای تبریکت انشاالله خدا به زودی جای خالی بچت رو برات پر میکنه گلم اگه قابل باشم همیشه هر لحظه دعاگوتون هستم . متاسفم عزیزم برای مرگ پدر شوهرت روحش شاد خانومی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نگران نباش منم مثل شما همون ماه عکس رنگی دادم و باردار شدم خدا رو صد هزار مرتبه شکر که الان پسرم کنا ...

سلام عزیزم اره خیالم از بابتش راحت شد چون از دکترم پرسیدم گفت هیچی نمیشه کار خوبی کردی عکس رنگی رفتی و اقدامم کردی😀  برام دعا کن مهربونم بتام زود بره بالا دیگه همه چی روال طبیعیش‌ رو پیش بره... زود فهمیدنم استرس میاره برای ادم😅 امروز تو مطب نمیدونم از استرس بود چی بود‌فشارم ۱۳ بود. راستی دکترم هم روزی دو تا آسپرین داده از الان شروع کنم بخورم

بچه ها یادتونه چند روز پیش اومدم اینجا گفتم خواب دیدم به یه نی نی شیر میدادم یه دختر بچه بود؟😍 خوابم تعبیر شد... جالب اینجاست که به یکی از دوستام که تو این‌تاپیک قدیمیه هم تعریف‌کردم خوابمو گفت منم ماهی که خواب دیدم بچه شیر دادم باردار بودم انشاالله تو هم میشی که واقعا هم اینطور شد❤️ نمیدونم کدوم صفحه بود ولی اومدم گفتم چه حس خوبی داشت چه لذتی داشت شیر دادن حتی تو خواب .نماز صبح خود به خود بیدار شدم نمازمو خوندم دوباره برای تک تکتون دعا کردم خدا به زودی حاجت دلاتون رو بده خواهری ها❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

یعنی بعد زایمان همه لوله اینا میچسبه ؟؟؟ خب این همه بعد زایمان شکممونو فشار دادن چی بود سه چهار بار ...

چسبنده نمیشن به اون صورت.ولی باز و روان میشن.تو هم نگران نباش.انشالله حامله بشی.ولی نشدی هم ترس نداره.یه قرص بخور و روز ۸ سیکل برو یه جای خوب .اینجوری خیالت راحت میشه.

😉

هستی جووووووونم عزیزم خیلی خوشحال شدم برات منو تو همراه شروع کردیم ب اقدام ایشالله تو دلیت صحیح سالم ...

سلام عزیز دلم اره از مهر ماهه اقدام بودیم بلاخره لطف خدا شامل حالم شد دوباره امیدوارم تو هم تا اخر صحیح و سالم پیش بری و نی نی خوشگلتو بغل بگیری گلم

سلام عزیز دلم اره از مهر ماهه اقدام بودیم بلاخره لطف خدا شامل حالم شد دوباره امیدوارم تو هم تا ...

هستی جان کجا رفتی واسه عکس رنگی ؟

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
هستی نگفتی کدوم پوزیشن؟ داگی؟

مریم جون من به این نتیجه رسیدم که برای من همین پوزیشن معمولی که به پشت میخوابی بهتره چون دخترمم همونطور باردار شدم و این ماهم همه اقدامام همین بود... ماه های اول همه اقدامام داگی بود که نتیجه ای نگرفتم😅 ولی خب بعدش بالش گذاشتم زیر کمرم و کلا پا نشدم دیگه یا ۲ ساعت بعدش پا میشدم😁