2777
2789
فدای تو و کنجدت قشنگم😍 خدا خیلی مهربون...اره عزیزم بهت عیدیت داد گفته بودم که عیدی توپل میگیری😍 عز ...

مهربان جان من مطمئنم هرچی دارم از دعا های شما دارم باورت نمیشه دیشب دلم گرفت رفتم سراغ عکس سونو دخترم اروم اشک ریختم کلی باهاش حرف زدم اسم تک تک بچه ها رو اوردم گفتم دخترم تو از خدا بخواه دلمو شاد کنه تو واسطه شو فرشته من...فردا صبحش ازمایشم مثبت شد😍 دخترم به دعاهای دیشبم آمین گفته قربونش برم قول میدم همیشه دوستش داشته باشم خواهر یا برادرشم به همون اندازه دوست داشته باشم مهربان جان تو هم از بچت بخواه مطمئنم فرشته های ما هم طاقت ندارن ما رو ناراحت ببینن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
بخدا اشکم بند نمیاد جالبه همو نمیشناسیم ولی از اعماق وجودم خوشحال شدم انشالله دل تک تکتون شاد شه انش ...

عزیز دلم از رحمت خدا ناامید نشو هیچوقت باور کن من از اولشم اینجا به همه بچه ها میگفتم من میدونم این اقدامام نمیگیره چون خدا منتظره دم عید بهم عیدی بده .قربونت برم خدا بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنیم هوامون رو داره تو هم هیچوقت ناامید نشو گل من ایمانت رو قوی تر از همیشه بکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.خوبین.به به 😉منم خیلی خوشحال شدم. تبریک میگم دختر جون...انشالله سالم سپری کنی بارداریتو.با دکت ...

سلام مریم جون خوبی عزیز‌دلم؟! ما اصلا نفهمیدیم تو کی دقیق عکس رنگی دادی من هیچوقت بهت نگفتم ماهی که عکس رنگی گرفتی اقدام نکن... ماهی که خودم عکس دادم من گفتم بعضی از دکترا میگن اشکالی نداره اقدام کنین بعضی ها هم میگن خطر داره نکنین و من چون دکترم بهم دارو نداده بود اینجا هم گفتم این ماه هر وقت دلم خواست اقدام میکنم انشاالله از ماه بعد دوباره جدی میگیرم... که اینطور شد😍 باور کن مریم جون وقتی جواب تستم مثبت شد جز اولین نفرایی بودی که به یادت بودم ایمان داشته باش تو هم به این زودیا مامان میشی❤️❤️❤️

عزیزم خدابه دلت آرامش وصبربده.حق داری ناراحت باشی.اما  این نیز بگذرد...       & ...

خداروشکر عزیزم.برای منم دعا کن.روزا که تو خونه تنهام دلم میگیره یه دفعه گریه میکنم.دعا کن این روزام بگذره و دامنم دوباره سبز بشه به سلامتی و راحتی

خدایا شکرت
بچه ها امروز ۲۶ سیکلم بود ولی گفتم یه بی بی چک بزنم چون پارسال ۶ اسفند ۷ هفته بودم ۶ اسفند اولین&nbs ...

وای خدایا شکرت.خیلی خوشحال شدم عزیزم.قول بده واسه منم دعا کنی اینجوری دلم شاد بشه

خدایا شکرت
سینه هات سفت شدن ؟یا نوک می می هات درد داره؟؟؟ هستییی؟؟؟

راستشو بخوای سینه هام هنوز تغییری نکرده یعنی کلا دردم نداشتم قبل پریود در حالیکه یکی از علائمای‌همیشگی پریودم بود درد سینه بیشتر الان درد پریودی و درد کمر دارم تا ببینم چی میشه عزیزم

وای خدایا شکرت.خیلی خوشحال شدم عزیزم.قول بده واسه منم دعا کنی اینجوری دلم شاد بشه

مریم جون عزیزم هیچوقت ناامید نباش و خیلی رو خودت کار کن بهش فکر نکن که استرس بگیری من این ماه دارو نگرفتم باورت میشه دوست داشتم زود پریود شم که دوره بعدی داروهامو شروع کنم هیچ کاری برای خدا سخت نیست مدام باهاش حرف بزن صداش بزن اون عاشق صدای ماست دوست داره همیشه بشنوه... ببین گلم من ۲۰ مرداد تاریخ زایمانم بود الان ۱۱ بهمن تاریخ اخرین پریودم... فقط خدا باید بخواد که تو هم باید ازش بخوای عزیزم

یعنی بعد زایمان همه لوله اینا میچسبه ؟؟؟ خب این همه بعد زایمان شکممونو فشار دادن چی بود سه چهار بار شکممو فشار دادن و خب کلی هم آنتی بیوتیک میخوریم ، عکس رنگیو حتما دکتر باید برام بنویسه یا خودمونم میتونیم بریم انجام بدیم ، من دو ماه پیش به دکترم گفتم گفت نیازی نیست ولی کلا دکترمو عوض کردم به این بگم برام بنویسه برم منم حتما

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
سلام.خوبین.به به 😉منم خیلی خوشحال شدم. تبریک میگم دختر جون...انشالله سالم سپری کنی بارداریتو.با دکت ...

راستی مریم جون یادم رفت بهت بگم اره با دکتر مرصوصی‌ادامه میدم امروز رفتم پیشش‌بهم روزی دو تا آسپرین داده

یعنی بعد زایمان همه لوله اینا میچسبه ؟؟؟ خب این همه بعد زایمان شکممونو فشار دادن چی بود سه چهار بار ...

عزیزم من که لوله هام باز بودن ولی خب به بارداری هم‌خیلی کمک میکنه اگه زایمانت طبیعی باشه خیلی واجب نیست منم طبیعی بودم ولی اگه سزارین شدی‌یا کورتاژ خوبه که بری در کل به دکترت بگو شاید برات بنوسه ضرر نداره... حتما باید نسخه دکتر باشه گلم

عزیزم من که لوله هام باز بودن ولی خب به بارداری هم‌خیلی کمک میکنه اگه زایمانت طبیعی باشه خیلی و ...

سلام هستی جان مبارک باشه گلم انشالله بعداز نه ماه سالم وباعمرطولانی میاد بغلت برای ماهمه دعاکن گلم من چندروزیه پدرشوهرم متاسفانه فوت شده هرکسی تونست لطفا براش یک حمدواخلاص بخونه🙏🙏🙏

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام هستی جان مبارک باشه گلم انشالله بعداز نه ماه سالم وباعمرطولانی میاد بغلت برای ماهمه دعاکن گلم م ...

سلام گلم متاسفم.. روحشون شاد.. براشون یس میخونم.. اسمشونم میگم پدر شوهر پسری ها.  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام گلم متاسفم.. روحشون شاد.. براشون یس میخونم.. اسمشونم میگم پدر شوهر پسری ها.  

مرسی عزیزدلم مهربونم انشالله به حق این شب عزیز بزودی دلت شادبشه و عید کنجدتو دلت باشه

خدایا بی نهایت بار شکرت...