2777
2789
شما چه مدت بعد اقدام گردین؟

سه ماه بعد اقدام کردم امانشدتادقیقایکسال بعد بی بی چک مثبت شد.

من اردیبهشت ۹۸فرشته آسمونی مو ازدست دادم.اما به لطف وحکمت خدا اردیبهشت آینده نی نی م به دنیامیاد ان شاءالله. 

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه ماه بعد سزارین یا طبیعی؟

نه عزیزم .پسرمن دوونیم سالش بود.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
خیلی ناراحت شدم....

یهویی یه مریضی گرفت وآسمونی شد.دیگه عمرش به دنیاهمین قدربود.

هستی و سیاره و نیلو.من عکسمو دیدم.نگو گرفتگی داشتم.توی عکسم واضح هست

سلام. پس چرا دکتر چیزی نگفت؟😕عجبا آدم تو کار این دکترا میمونه بخدا😐

مریم جون شاید به خاطره همون درد داشتی🤔 انشاالله که رفع شده باشه و این ماه مامان شی⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
نه عزیزم .پسرمن دوونیم سالش بود.

وااای خیلی ناراحت شدم عزیزم..  تو غمت از ما هم بیشتر...انشاالله خدا تو دلیت سالم و سلامت بزار بغلت و سالیان سال با شادی و آرامش در کنار هم روزای قشنگی رو سپری کنید. آمین آمین آمین یا رب العالمین 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
وااای خیلی ناراحت شدم عزیزم..  تو غمت از ما هم بیشتر...انشاالله خدا تو دلیت سالم و سلامت بزار ب ...

ممنون مهربان عزیز.بادعای شما دوستان خوبم. ان شاءالله که خدا دل شماروهم شاد کنه وهرچی ازخدامیخواین بهتون بده .وتاسال دیگه این موقع نی نی گلی تون روبغل کنید.

به قول اون دوست مون ماانتخاب شده ایم .پس خدا حواسش بهمون هست.تنهامون نمیزاره.

من انشالله این ماه اقدامم تاخداچی میخواد

انشاالله که با خبرای خوب بیای و خوشحالیت با ما هم تقسیم کنی 😍

انشاالله که با خبرای خوب بیای و خوشحالیت با ما هم تقسیم کنی 😍

ممنونم مهربان جان انشالله تاعید دل همه منتظرا شادبشه اولین نفرهم خودت باشی عزیزم از بس که مهربونی مثل اسمت... اینی که میگن اسم روی شخصیت فرد تاثیر داره برای شما واقعا صدق میکنه گلم...مهربونی ازت میباره💖💖🥰💖🥰💖

راستی فک کنم تخمک گذاریمون باهمه این ماه... من دهم هستم

خدایا بی نهایت بار شکرت...
ممنونم مهربان جان انشالله تاعید دل همه منتظرا شادبشه اولین نفرهم خودت باشی عزیزم از بس که مهربونی مث ...

فدای تو نازنینم... خودت گل و مهربونی عزیزم .. انشاالله که همون تا عید از خدای مهربون عیدیمون میگیریم 😍 آره فک کنم .. من ۲۶ پری شدم ولی از زمان تخمک گذاری چیزی سر در نمیارم🤔

چه طوری حساب میکنن؟ به منم یاد بده لطفا🙃

پارسال گرفتم.ولی بعد کورتاژ هم باید میرفتم.توی عکس قشنگ مشخصه اول بسته بود سمت چپ.الان بازه

خب خداروشکر ک باز شده مریم جان. منم یکی از دوستام همش اقدام داشت با لتروزول و متفورمین و لووتیروکسین هم نمیشد تا اینک این ماه رفت عکس رنگی و چسبندگی داشت، و با کمک اون مایع باز شد و الان شکر خدا بارداره دیروز آزمایش بتاشم مثبت شد