2777
2789
دوستم بعد ۹ ماه چشم انتظاری و در حالی که همه ی غربالگری هاش همیشه خوب بود وقتی ۴۰ هفته زایمان کرد تا ...

وای خدای من 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ببخشید پر حرفی کردم...الان تو پاشین جلوی بیمارستان شهید رجاییم همون جایی که دخترم از اونجا پر کشید.. ...

الهی که به همین زودیا بیای و خبر بارداری مجددت رو بدی 

بله قسمت ما هم اینطوریه

ولی وحی منزل که نیست

حتما اتفاقای خوب هم در انتظار ماست

مطمئنم که به زودی تک تک بچه های این تاپیک دلشون شاد میشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم منم هنوزم که هنوزه حتی از سر خیابونی که برای دخترم سونوگرافی میرفتم و روزای خوبی داشتم نم ...

هستی منم از کنار آزمایشگاه ژنتیکی که زنگ زدن گفتن بچه ت مشکل داره رد میشم چشمام رو میبندم

خدا به ههمون صبر و توان بده

سلام عزیزم.کاش نه شما اینجا بودی و نه من...منم دخترمو هفته ی پیش به خاک سپردمش.۱۲ روزه بود...قشنگ تر ...

عزیزم واقعا سخته من که یه بار دیدمش همش جلو چشممه 

درد دخترم از یه طرف مامانم که ذره ذره داره بامن اب میشه یه طرف

خیلی کم اوردم حسرت همه ی روزای خوب موند به دلم

هستی منم از کنار آزمایشگاه ژنتیکی که زنگ زدن گفتن بچه ت مشکل داره رد میشم چشمام رو میبندم خدا به هه ...

چه روزای خوبی داشتیم با بچه هامون نیلو جون دلم تنگه روزای بارداریمه انشاالله از خدا میخوام دل همگیمون شاد شه به زودی .هر لحظه دارم قرآن میخونم ذکر میگم خدا رو صدا میزنم انرژی میگیرم میدونم به زودی جواب همه مون رو میده بهترینا رو برامون نگه داشته

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

دوستای خوبم،دنیااینجورنمیمونه.اگه غم هست شادی هم هست وبه امرخدا شامل ماهم میشه.منتظراتفاق های قشنگ باشید.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
عزیزم واقعا سخته من که یه بار دیدمش همش جلو چشممه  درد دخترم از یه طرف مامانم که ذره ذره داره ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاده ازخدا برات صبر میخوام... این روزها هم میگذره و یروز میشن خاطره هرچند تلخن ولی خب حتما حتما حکمتی داشتن این اتفاقات... انشالله بزودی زود خدای مهربون بهت اولاد سالم و صالح عطاکنه عزیزم منم روزای اول فکر میکردم نمیگذرن این روزا و خیلی سختم بود ولی الان سه ماه و نیم شده ... تنهاکاری که میتونم انجام بدم شکرگزاریه... چون به حکمت الهی ایمان دارم مثل تو عزیزم

خدایا بی نهایت بار شکرت...
یه بار دکتر زنانم بهم گفت هر وقت تو یک ساعت ۳ بار انقباض کردی سریع خودتو برسون بیمارستان.بهش گفتم دک ...

سماجان ما انتخاب شده بودیم... تا آزمایش بشیم عزیزم ما مشمول حکمت خدا واقع شدیم انشالله بزودی زود مشمول رحمتش واقع میشیم 

خدایا بی نهایت بار شکرت...
هستی و سیاره و نیلو.من عکسمو دیدم.نگو گرفتگی داشتم.توی عکسم واضح هست

وای پس الان باز شده حتما پس‌چرا بهت گفته بودن اونجا که مشکلی نداشتی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿