💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هستی جان گفتن نداره ولی واست صد تا صلوات نذر کردم که انشاالله باردار باشی و جمعه با خبر خوب بیای..نگ ...
عزیز دلم باور کنین منم سر همه نمازام به فکر تک تکتون هستم قربونت برم انشاالله همه این خوبیا و مهربونیات هزار برابر به خودت برگردن عزیزم تو هم مثل یه شیر زن برو تو دل اقدام این ماه انشاالله به زودی نتیجه میگیری😉 من خیلی دلم شکسته امروز به حدی گریه کردم چشام از ورم باز نمیشن
هستی نکنه یه وقت ناراحت بشی عزیز دلم صبر کن حتما همینطوره که میگی تو هنوز موعدت نیومده نبای ...
اخ نیلو جونم امروز انقدر روز بدی داشتم انقدر گریه کردم روز زایمانم و دردایی که کشیدم همش جلو چشام بود خدا صدامو بشنوه دل شادم کنه خودش امروز دید که چقدر بی تاب بودم...