2777
2789
خانما اینکه من مسمومیت بارداری گرفتم و متوجه نشدم ؛بنظر شما مقصر بودم؟؟؟

نه عزیزم منم فشار شریانیم بالا بوده دکتر بی لیاقتم توجه نکرد حتی یه اسپرین ساده هم نداد بهم خدا ازش نگذره...مریم جون مگه ما دکتریم چه میدونستیم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم دعام کن خدا دلمو شاد کنه تو هم تلاشتو بکن دلیلی نداره ناامید شی گلم یه بار باردار شدی بازم میش ...

سلام هستی جون.. انشاالله که بارداری...نگران نباش و به خدا توکل کن. به نیت پنج تن و برآورده شدن حاجت قلبیت ۵ تا آیت الکرسی میخونم.  تو هم برای من و مامانای دیگه دعا کن گلم😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اینکه من مسمومیت بارداری گرفتم و متوجه نشدم ؛بنظر شما مقصر بودم؟؟؟

سلام عزیزم. اشکال نداره که آزت منفی بود..حتما حکمتی داشته که تو از اون بی‌خبری..عزیزم اینقدر خودت مقصر ندون همه چیز دست خداست..درست قبول دارم که گاهی اوقات همه چی دست به دست هم میده و ورق برمیگرده ولی تو محکم باش و صبور..حتما برو دکتر و علت پیگیر باش. انشاالله این ماه نتیجه میگیری و خودت و خانوادت و همه‌ی ما خوشحال میشیم. ناامید نباش و مسمم تر از قبل تلاش کن. برای آرامش و حاجت روایت آیت الکرسی میخونم.😘😘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
نه عزیزم منم فشار شریانیم بالا بوده دکتر بی لیاقتم توجه نکرد حتی یه اسپرین ساده هم نداد بهم خدا ازش ...

بخدا 

من اگه میدونستم که بارداری باید اطلاعاتمو تا این حد ببرم بالا اینکارو میکردم.

غافل از فشار و ورم و جفت و شریانو سونو انومالی مخصوص شریانو 

واقعا ما دکتر نبودیم.

بقول تو یه اسپیرین ساده شاید میتونست مارو نجات بده.

میدونی هستی

همش میگم اون بچه چجوری جوووون داد.

آخی خیلی کوچولو بود.

حیف که از دست دادم.خدا میدونه کی دوباره فرصتش پیش بیاد.خدایا خودت گرفتی 

خودتم دوباره بهمون بده

😉

سلام عزیزم. اشکال نداره که آزت منفی بود..حتما حکمتی داشته که تو از اون بی‌خبری..عزیزم اینقدر خودت مق ...

ممنونم عزیزم

عزیزم شما بارداری؟

انشالله صحیح و سالم فارق بشی گلم.

😉

سلام هستی جون.. انشاالله که بارداری...نگران نباش و به خدا توکل کن. به نیت پنج تن و برآورده شدن حاجت ...

ای جونم عزیز‌دلم چشم قابل باشم دعا میکنم عمرا یادم نمیره باور کن همه فکر و خیالم شده شادی دل دوستای‌ این تاپیکم😍 قربونت مهربونم...راستی اسمت چیه؟

بخدا  من اگه میدونستم که بارداری باید اطلاعاتمو تا این حد ببرم بالا اینکارو میکردم. غافل از ف ...

عزیزم چاره چیه تجربه تلخی بود که خدا سر راهمون گذاشت منم مدام به لحظی ای که قلب کوچولوش‌دیگه نزد فکر میکردم ولی اینا چیزیه که ما بهش فکر میکنیم اونا فرشته بودن عمرشون به این دنیا نبود گلم بچه های ما مادری دارن از ما خیلی دلسوزتر خدا همیشه باهاشونه بهش فکر نکن اذیت نکن خودتو

ممنونم عزیزم عزیزم شما بارداری؟ انشالله صحیح و سالم فارق بشی گلم.

عزیزم این متنو تو نت پیدا کردم به نظرم خیلی قشنگه تو هم بخون دلتو آروم میکنه

....

جواب اینجاست .... نگران این نوزادان نباشید ... آنها در حافظه ملکوتیشون غرق هستند ... آنها حفاظت شده هستند و چون کاملا با زمین ارتباط ندارند دردها را به شدتی که ما در زمینی شدگیمون حس میکنیم حس نمیکنن .... اونها در یک لفافه نور پیچیده اند و درد ها نمیتوانند او را خیلی آزار بدهند ... آمدن و رفتنشان از این دنیابرایشان درد آور نیست و مثل یک خواب است .... بعضی از این نوزادان توانایی زندگی زمینی را ندارند و در اصل فرشته گونه ا ند و حتی نمیخواهند به دنیا بیایند و تنها اینجا مامور آزمونهای الهی برای زمینیانی هستد که حکم والد شان را دارند .بعضی هایشان به دنیا میآیند اما توانایی دورشدن از ملکوت را ندارند و زود برمیگردند .... و بعضیهایشان معلمهای بزرگی هستند که در غالب کودکان بیمار به تربیت والد زمینیشان مشغولند و به محض اتمام ماموریتشان برمیگردند ... و در ملکوت حافظه ی درد زمین را از یاد میبرند ...!

اونهایی که کودک بیمار دارید و اونهایی که نوزاد و یا جنینی را از دست داده اید ...آنها مال شما نیستند .روحهای متعالی هستند که به عنوان امانت و گاهی امانت دار به دامان شما راه یافته اند ... . نگران آنها نباشید .خدایی دارند از مادر مهربانتر و شما مسئول بیماری و یا شفای آنها نیستید ... فقط درسها را بگیرید و به خدا بسپارینشان ... عشق مادرانه شما بزرگترین آزمون خداست ...آزمون صبر و امید و ایمان و گاهی سخت تر همچون آزمون کفرو شرک و امید به غیر خدا بستن .. دلتنگی نکنید .در رستاخیز آنها در بارگاه ملکوت بنا به آشنایی زمینیشان با شما برایتان دست تکان خواهند داد و آنجا میبینید که اگر درسهایشان را فراگرفته باشید چه سربلند و پر افتخار به پیشوازتان در آستان بهشت خواهند آمد و آغوش گشوده ی شما را لمس خواهند کرد ..

ممنونم عزیزم عزیزم شما بارداری؟ انشالله صحیح و سالم فارق بشی گلم.

نه عزیزم باردار نیستم.منم ماه سوم هست که اقدامم

ای جونم عزیز‌دلم چشم قابل باشم دعا میکنم عمرا یادم نمیره باور کن همه فکر و خیالم شده شادی دل دوستای‌ ...

فدات گلم. انشاالله که به زودی دل هممون شاد بشه.

گلم اسمم مهربان😊

عزیزم این متنو تو نت پیدا کردم به نظرم خیلی قشنگه تو هم بخون دلتو آروم میکنه .... جواب اینجاست ... ...

👌👌👌

عزیزم این متنو تو نت پیدا کردم به نظرم خیلی قشنگه تو هم بخون دلتو آروم میکنه .... جواب اینجاست ... ...

خیلی قشنگ بود هستی عزیزم😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی قشنگ بود هستی عزیزم😭😭😭

اره عزیز دلم هیچوقت به این فکر نکن که درد کشیده یا جایی که میرم بده😞فرشته هامون عمرشون به این دنیا نبود 

خانوما یه سوال من سابقه کیست ندارم. ممکنه سابقشو جدیدا پیدا کنم؟؟؟

ممکنه عزیزم که فولیت ازاد نشده باشه و به کیست تبدیل شه که اونم خودش یا جذب میشه یا با پری دفع میشه چیز مهمی نیس عزیزم