2777
2789
کسی بوده بچش هیدروپس داشته باشه؟؟

عزیزم چیزی در موردش نمیدونم.

امضات خوندم و صلوات فرستادم. انشاالله به حق حضرت معصومه که شب شهادتشون هست حاجت روا بشی.آمین🙏⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. گلم عزمتُ جذب کن و تو کلت به خدا باشه. انشاالله زودتر به نتیجه برسی و بری اقدام. منم هر بار که ...

انشالله خدا بهمون بچه سالم بده فقط 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
انشالله خدا بهمون بچه سالم بده فقط 

سالم و صالح انشاالله...

آمین..آمین..آمین

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام بچه ها من هفتم موعد پریودمه دوتا بی بی چک دادم سریع دوتاخط انداختن.امروزکلی بانفت سروکارداشتم س ...

ای جونم عزیزم نه نگران نباش چیزی نمیشه😍😍😍 چند ماه اقدام بودی؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ای جونم عزیزم نه نگران نباش چیزی نمیشه😍😍😍 چند ماه اقدام بودی؟؟

چطوری هستی جون؟ کی موعدت؟ بازم از تست تخمک گذاری استفاده کردی؟

سلام عزیزم. خیلی برات خوشحالم. خدا روشکر😍 گلم بوی رنگ و مواد شیمیایی کلا تو بارداری مضر هست. باید ...

ممنون ان شاالله دامن تک تکتون سبزشه توروخدا توروبه دل شکستتون برام دعاکنید اینباربچه موسالم تو بغلم بگیرم ۸روزدیگه سالگرد روزیه که پسرم به دنیااومد😢 تولدشه😭

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪

من اوایل ازدواجم چاق بودم ۸۳ کیلو رفتم باشگا ۲۳کیلو کم کردم باردار شدم تا لاغر شدم ولی بارداریم پوچ بود کرتاژ شدم.۵ماه بعد کرتاژم باز باردار شدم ۲۳هفته پسرم زایمان زودرس شد.الان ۶ماه میگذره از زایمانم ۳ماهه اقدامم الان ماه سومم شروع میشه.هر دو بارداریمم طبیعی بود

ممنون ان شاالله دامن تک تکتون سبزشه توروخدا توروبه دل شکستتون برام دعاکنید اینباربچه موسالم تو بغلم ...

الهی بگردم😔😔عزیزم خدا به دلت آرامش بده و تو دلیت سالم و سلامت بزاره بغلت🙏🙏استرس نداشته باش و به روزای خوبی که قراره با فندوقت و خانوادت کنار هم بسازید فکر کن. مراقب خودت و تو دلیت باش. برای آرامش خودت و سلامتی تو دلیت آیت الکرسی می خونم.😘😘⚘⚘  

من اوایل ازدواجم چاق بودم ۸۳ کیلو رفتم باشگا ۲۳کیلو کم کردم باردار شدم تا لاغر شدم ولی بارداریم پوچ ...

آفرین به ارادت دوستم. 😍😍خداروشکر که طبیعی باردار شدی. اصلا نگران نباش و سعی کن موقع اقدام اصلا به بارداری فک نکنی. سخت ولی شدنیِ..انشاالله این ماه با صلاح و حکمت خدا باردار میشی و نی‌نی میاد تو دلت😍😍 بعدم دوران بارداری رو با آرامش و سلامت سپری میکنی و گل قشنگت سالم و سلامت میاد بغلت 🙏😘😘😘 

منم ماه سوم هست که اقدامم. الان ۵ ماه از آسمونی شدن نوزادم میگذره 😔 انشاالله که این ماه با صلاح و حکمت خدا باردار بشیم و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلمون..آمین یا رب‌العالمین🤲🤲

چطوری هستی جون؟ کی موعدت؟ بازم از تست تخمک گذاری استفاده کردی؟

سلام عزیزم یه هفته مونده به موعدم هرچی خدا بخواد اون میشه گلم.اره هم از کیت استفاده کردم هم وسط سیکل رفتم سونو دیگه از کیت استفاده نمیکنم چون خیلی استرسی میکنه و ادمو گیج میکنه اگه باردار نباشم ماه بعدم وسط سیکلم میرم سونو بهتره...تو در چه حالی عزیزم؟ تو چندم موعدته؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
الهی بگردم😔😔عزیزم خدا به دلت آرامش بده و تو دلیت سالم و سلامت بزاره بغلت🙏🙏استرس نداشته باش و به ...

ممنون گلم.الهی به حق امام رضا هرچی زودتر دامن خودتم سبزشه

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪