2777
2789
من ایران زندگی نمیکنم. ذخیره تخمدانم پایینه و fsh ام بالاست، یعنی دچار یائسگی زودرس شدم. الان چندما ...

باران جان قربونت برم

اونجا غریبی.هممون یجور با این مسئله درگیر شدیم.

ادم فک میکنه خارجی ها این مشگلات رو ندارن و سریع حامله میشن☺️

اون سه بار رو طبیعی باردار شدی؟اونجا هم هزینه ها بالاست؟کجا هستی؟

😉

باران جان قربونت برم اونجا غریبی.هممون یجور با این مسئله درگیر شدیم. ادم فک میکنه خارجی ها این مشگ ...

آلمان زندگی میکنم.

اینجا خیلی سفت و سخت میگیرند. یعنی هر دکتر فقط مسئولیت خودش رو انجام میده. مثلا دکتر زنان من اجازه نداره آزمایش های ایمنی ازم بگیره. باید مرکز تخصصی انجام بده.

بار اول طبیعی باردار شدم. قلبش تشکیل شد اما بعدش ایست کرد و توی ۸ هفته کورتاژ شد. بار دوم با کلومیفن باردار شدم و بار سوم بدون دارو اما قبلش کلومیفن و پروژسترون و hcg و استرادیول مصرف میکردم. خودم هم دمنوش گیاهی و پنج انگشت و ویتامین های مختلف زیاد مصرف میکردم و همسرم هم اورتومول فرتیل پلاس میخورد.

بعد سقط دوم، دکترم آزمایش انعقادی رو ازم گرفت. سقط سوم تقریبا سه هفته پیش بود که تا پریروز درگیر بتا بودم تا بلاخره آمد پایین. حالا باید منتظر باشم دوتا پری بگذره تا مرکز ناباروری آزمایشات کامل تر رو انجام بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جان قربونت برم اونجا غریبی.هممون یجور با این مسئله درگیر شدیم. ادم فک میکنه خارجی ها این مشگ ...

هزینه ها بدون بیمه خیلی وحشتناک بالاست.

اما بیمه اینجا خوب پوشش میده. البته توی سیکل ای وی اف و میکرو و درمان اتوایمنی بیمه خیلی پوشش نمیده  و در مجموع انجامش توی ایران هزینه اش کمتر در میاد

اخه چک بیبی زودتر از موعد جواب رو درست میگه ها.

از کجا معلوم شاید لقاح دیر اتفاق بیوفته😍 نشدم اصلا ناامید نشو گلم ماه بعد انشاالله

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
آلمان زندگی میکنم. اینجا خیلی سفت و سخت میگیرند. یعنی هر دکتر فقط مسئولیت خودش رو انجام میده. مثلا ...

عزیزم

انشالله اینبار باردار شدی برات بمونه

خدا کمکت باشه

بالاخره توی غربت سختتره

میگم چقد باید مسلط به زبان المانی باشی تا اصطلاحات تخصصی دکتر رو متوجه بشی.معلومه خیلی سخته.

باران جان انشالله این دفعه تلاشتو بیشتر کنی.چون تجربه ۳ تا سقط واقعا سخته.شپلق هم مقیم خارج بود.میگفت اونجا دکترها مثل اینجا نیستن.چند سالته؟

😉

عزیزم انشالله اینبار باردار شدی برات بمونه خدا کمکت باشه بالاخره توی غربت سختتره میگم چقد باید م ...

باید واقعا زبان آلمانی بلد بود تا متوجه حرف دکتر شد، چون‌ایالتهای مختلف المان دیالوگهای مختلفی دارند.مثل ایران خودمون و لهجه های مختلف!  ولی من بیشتر انگلیسی حرف میزنم یا با شوهرم میرم دکتر.

@_آدینه_     کجایی عشقم نیستی ؟ ننه نشدی😍

سلام عشقم خوبی؟؟نه ننه هنوز ننه نشدم😂😂😂ولی ی قدم برداشتم رفتم دکتر سونو واژینال واسه ذخیره تخمدان انجام دادم خدا رو شکر اکی بود... ی آزمایش کامل ایمنی و بقیه موارد هم انجام دادم فردا جوابشو میگیرم ..‌ دارو تقویتی هم دارم مصرف میکنم .. دوسه روز آینده میرم جوابا رو به دکتر نشون میدم ی قرصی هم واسم نوشته بود که اصفهان رو زیرو رو کردم گفتند تولید نمیشه که بگم مشابه قرص رو برام بنویسه گفت واسه تقویت تخمدانه و باعث میشه تخمک خوب و سالم آزاد بشه... فعلا تا اینجا رفتم خداروشکر .. سخت بود برام هر دوجا گریه کردم هم سونو هم آزمایش ولی الان خوبم .. مرسی از شما دوستای گلم که هستید و کمکم کردید بلاخره قدم بردارم.. امید بخدا😍😍😍😘😘😘😘😘

سلام عزیزم .... خوبی؟؟؟؟چه خبر؟؟؟چقدر سایه ات سنگین شده عزیزم.. در چه حالی ؟؟؟

سلام آدینه مهربونم. 

ممنون عزیزم. تو خوبی؟ خدا رو شکر که بسم اله گفتی و شروع کردی. ان شااله که خدا معجزه اش رو به زودی و سلامتی بهت نشون میده. 

من هم بعد دو تا سقط آخر، اونقدر ذهنم درگیر پیدا کردن مشکلم هست که خیلی دیگه اینجا سر نمیزدم😔

سلام عشقم خوبی؟؟نه ننه هنوز ننه نشدم😂😂😂ولی ی قدم برداشتم رفتم دکتر سونو واژینال واسه ذخیره تخمدان ...

خدا رو شکر عزیزدلم خیلی خوب کاری کردی بزودی انشالله دلت شاد میشه و یه نی نی ناز و سالم و موندنی قسمتت میشه ، قرص چی بود پیدا نکردی ؟ اووژن یا اووبوست یا فرتیل اید  و پودر ساشه ای اینوفولیک  من میشناسم برا تخمک خوبه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام آدینه مهربونم.  ممنون عزیزم. تو خوبی؟ خدا رو شکر که بسم اله گفتی و شروع کردی. ان شااله که ...

فدات شم... ممنونم عزیزم انشالله که تو هم بزودی نتیجه میگیری و دلت شاد میشه عزیز دلم... هم سنیم نا امید نباش گلم خدا بزرگه😍😍😘😘😘