2777
2789
قربونت برم عزیز دلم تا حالا هیچ کس نتونسته بود اینجوری قانعم کنه...چون همه فقط میگن حامله شو بچه بیا ...

میدونم چی میگی گلی، خودمم اینروزا وصفم همینه، قبل اقدام تا کسی از بارداری مجدد میگفت منم طاقت نمیاوردم و گریم میگرفت، که چرا بچه منو ندید میگیرن، الانم همینه. حرفت درسته.

قربون اون دل مهربونت بشم، روزهای زیادی تو و باقی دوستان با حرفاتون منو دلداری دادید، امیدوار کردید، دعا کردید و خلاصه غمخوار هم شدیم، شاید باز روزی لازم بشه همین تکون رو شما بمن بدی عزیزم.

انشالله بزودی دلت آروم بشه و یه نی نی ناز مهمونش بشه به مهربونی مامانش  

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستای خوبم. .سونو انجام دادم نی نی هشت هفته و چهارروز اش. .ضربان قلب طبیعی. .فقط گف یه لکه کوچ ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر ان شاء الله که به حق مادر سادات و امام علی به سلامتی بغلش کنی و دلت لبریز از مهر خدابشه نگران نباش هماتوم جذب میشه امیدوار م چیز مهمی نباشه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدا رو شکر پسرم خوبه الهی به حق امام جواد خدا یه گل پسر ناز مثل مال من بهت عطا کنه من وقت ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم، انشالله

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
خدا به دل آرامش بده عزيزم من ٣ ارديبهشت ٩٩ از دست دادمش 😔

خدا برات برش گردونه الهی متاسفم منم از ۲۰ مرداد جای دخترم تو شکمم خالیه الان باید تو آغوشم بود جاش تو آغوشمم خالیه ...خدایا خودت یه نظری به این دلای شکستمون بکن

عزیزم خیلی خوب دعا میکنی.برای منم دعا کن حامله بشم.

سلام اگه لایق باشم حتما الهی که به حق مادر سادات و به حق جواد الائمه خدا یه کنجد نازنین بزاره تو دلت و به سلامتی بغلش کنی تمام زندگیت سرشار از لطف خدا بشه و بهترین ها نصیب تو و تمام بچه های این تایپک بشه الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خدا برات برش گردونه الهی متاسفم منم از ۲۰ مرداد جای دخترم تو شکمم خالیه الان باید تو آغوشم بود ...

الهی که خدا هر چه زودتر فرشته کوچولو تو بهت برگردونه و حاجت دلت با حکمت خدا یکی باشه خدا خیلی مهربونه صدای دلامون رو میشنوه و کمکمون میکنه

الهی که خدا هر چه زودتر فرشته کوچولو تو بهت برگردونه و حاجت دلت با حکمت خدا یکی باشه خدا خیلی مهربون ...

ممنون مهربونم ۴،۵ روز دیگه موعدمه این ماه اقدام داشتم دعام کن بیام چند روز دیگه خبر خوب بدم بهتون

چرا عزیزم؟اگه ناراحت نمیشی

زود به دنیا اومد

۲۹ هفته تمام بودم که درد زایمان گرفتم و سزارین شدم

دکترم هم دل گنده بود و با اینکه یکهفته، ده روزی بود دردهای پراکنده داشتم هیچ آمپول یا دارویی (مثلا دگزامتازون اینا) برام نزد...

به دنیا که اومد ۱۱ ساعت هم زنده بود و بعد فوت شد 😭😭

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
ممنون عزیزم... متاسفم گلم 😔😔..خدا به دل شما هم آرامش بده.. چند وقتش بود و چجوری شد؟؟

۲۹ هفته بود

درد زایمان گرفتم و به دنیا اومد 😔

خدا برات برش گردونه الهی متاسفم منم از ۲۰ مرداد جای دخترم تو شکمم خالیه الان باید تو آغوشم بود ...

می فهممت... من گاهی دست می کشم رو دلم و منتظر تکوناش میشم... ناخودآگاه... گاهی دلم رو بغل می کنم و گریه می کنم... امسال و این اتفاق سخت ترین سال و حادثه عمرم بوده

امیدم به خداست که بعد از هر سختی گشایشی باشه 😔

می فهممت... من گاهی دست می کشم رو دلم و منتظر تکوناش میشم... ناخودآگاه... گاهی دلم رو بغل می کنم و گ ...

کی میخوای اقدام کنی دوباره گلم؟؟؟ برا من تقریبا سه ماه گذشته طاقت نیوردم دیگه این ماه اقدام کردم نمیدونم چی بشه☹️

کی میخوای اقدام کنی دوباره گلم؟؟؟ برا من تقریبا سه ماه گذشته طاقت نیوردم دیگه این ماه اقدام کردم نمی ...

تصمیم دارم یکسال بعد از زایمان اقدام کنم

الان شش ماه گذشته

دکتر به من گفت سه، چهار ماه بگذره می تونی

میخواستم آی یو دی بذارم (زمان بارداری بهش گفته بودم، بعد از زایمان میذارم)، اینجوری که شد، گفت برو برای حاملگی... آی یو دی نذاشت برام 

انشاالله که خیره هروقت احساس کردی آماده ای برو اقدام عزیزم 😘❤️

ایشالا برای همه مون خیر باشه و نی نی هامون سالم بیان بغلمون 🙏🏻