💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان من سه روز از موعدم میگذره هنوز پری نشدم و بی بی چکم همچنان منفی نشون میده. علتش چیه؟
من که تنبلی تخمدان داشتم تا ۶،۷ روزم عقب میندازه!!! یعنی برا من که نرماله ولی اگه اولین باره اتفاق میوفته صبر کن تا چند روز بازم تست بزن شاید لقاح دیر انجام شده که الان نشون نمیده😍😍😍😍
شکر خوبه گلم . انشالله بسلامتی عزیز دلم . فقط این چند روز استراحت کن و به اومدن پسر گلمون فک ...
ممنون گلم برای ۲۰ مهر وقت سز دادن وضعیت بچه خوب بود ولی گفت کیسه اب اومده داخل واژن و احتمال پارگی کیسه اب تا قبل ۲۰ مهر هم هستش الان ۳۶ هفته ۴ روز با ان تی بودم و با پریودی ۳۶ هفته دو روز دیگه توکل بخدا
سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم ک بیشتر راهوو ب سلامتی گذروندی انشالله این چند روز هم ب خوشی میگذره و نی ...
ممنون عزیزم نه ابریزش نداشتم بی دلیل بود طی این چند هفته بهتر شده رسیده بود به ۷ ولی با اب خوردن الان شده ۱۱ مشکل الان اینکه کیسه اب اومده تو واژن و احتمال پارگی هست