2777
2789
سلام .من این ماه میخوام برم اقدام ولی خیلی میترسم چون سزارین شدم تو نت خوندم نوشته احتمال چسبندگی وج ...

سه ماه بعد سز میتونی. منم سه ماه پیش عمل کردم این ماه اقدام داشتم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
ممنون عزیزم انشاالله که با دعای شما دوستان این دو سه هفته هم بگذره وخودت بزودی خبر خوش بهمون بدی

قربونت عزیزم. این هفته های آخر بارداریت دستت روی دلت بذار برای همه دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من سه روز از موعدم میگذره هنوز پری نشدم و بی بی چکم همچنان منفی نشون میده. علتش چیه؟

من که تنبلی تخمدان داشتم تا ۶،۷ روزم عقب میندازه!!! یعنی برا من که نرماله ولی اگه اولین باره اتفاق میوفته صبر کن تا چند روز بازم تست بزن شاید لقاح دیر انجام شده که الان نشون نمیده😍😍😍😍

من که تنبلی تخمدان داشتم تا ۶،۷ روزم عقب میندازه!!! یعنی برا من که نرماله ولی اگه اولین باره اتفاق م ...

من تنبلی ندارم پریم منظمه. حالا تا چند روز ولش میکنم ببینم چی میشه

عزیزمممم اشکال نداره زود ناامید نشو حالا کسی تو ماه اول اقدام باردار نمیشه که انشاالله ماه بعد گلم چ ...

پری شدم هستی جون😔😔

قربونت عزیزم پسر گلمون چطوره این هفته میرم ببینم تاریخ واسه کی میزنه امروز ۳۵ هفته ۶ روزم بود احتما ...

شکر خوبه گلم .

انشالله بسلامتی عزیز دلم . 

فقط این چند روز استراحت کن و به اومدن پسر گلمون فکر کن. چون دلت برای روزای بارداری تنگ میشه . من ک اینطوری بودم😍😍😍 منتظر گل پسر هستما

بیخبرم نذار 😘😘😘😘

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
شکر خوبه گلم . انشالله بسلامتی عزیز دلم .  فقط این چند روز استراحت کن و به اومدن پسر گلمون فک ...

ممنون گلم برای ۲۰ مهر وقت سز دادن وضعیت بچه خوب بود ولی گفت کیسه اب اومده داخل واژن و احتمال پارگی کیسه اب تا قبل ۲۰ مهر هم هستش الان ۳۶ هفته ۴ روز با ان تی بودم و با پریودی ۳۶ هفته دو روز دیگه توکل بخدا 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون گلم برای ۲۰ مهر وقت سز دادن وضعیت بچه خوب بود ولی گفت کیسه اب اومده داخل واژن و احتمال پارگی ک ...

ایشالله به سلامتی این روزای اخر رو هم طی کنی و خدا محافظ خودت و نی نیت باشه سعیده جون. خیلی برات دعا میکنم

دوستان کسی با داروهای تقویت تخمک کیست توی تخمدوناش به وجود اومده؟ چی کار کردین بعدش؟ اگه کسی میدونه جوابم بده ممنون میشم

دوستان کسی با داروهای تقویت تخمک کیست توی تخمدوناش به وجود اومده؟ چی کار کردین بعدش؟ اگه کسی میدونه ...

هستی جان منم برای بارداری لتروزول خوردم دوتا تخمک داشتم یکیش کیست بزرگی شده بود که طی چندهفته جذب شد

ممنون گلم برای ۲۰ مهر وقت سز دادن وضعیت بچه خوب بود ولی گفت کیسه اب اومده داخل واژن و احتمال پارگی ک ...

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم ک بیشتر راهوو ب سلامتی گذروندی انشالله این چند روز هم ب خوشی میگذره و نی نیتو صحیح و سالم آغوش میگیری.

آبریزش داشتی ک آب کیسه کم شده بود؟ یا بی دلیل بود؟

خدایا شکرت❤
سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم ک بیشتر راهوو ب سلامتی گذروندی انشالله این چند روز هم ب خوشی میگذره و نی ...

ممنون عزیزم نه ابریزش نداشتم بی دلیل بود طی این چند هفته بهتر شده رسیده بود به ۷ ولی با اب خوردن الان شده ۱۱ مشکل الان اینکه کیسه اب اومده تو واژن و احتمال پارگی هست