2777
2789
مهتاب جان پرسیده بودن انگاری ازمایش منفی شده بود

چیکار کردی عزیزم ؟ برا بارداری

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
چیکار کردی عزیزم ؟ برا بارداری

فعلاهیچکاربایدچندروزدیگه ال دی بخورم وماه بعدش یعنی ابان احتمالااگه خدابخوادشرایطش جورباشه انتقال دارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بی کسی گفتم بچه بیارم بشن همدمم بشن کسم . اخه ن پدری دارم ن خواهری ن برادری . هیچکس .‌ بخدا انقد ...

مهتاب جان اینجوری نگوایشالله یه روزی ماهم مادرمیشیم ماکه سنی نداریم تااونجایی که میدونم شماهم مثل من ۲۲ یا۲۳هستی 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
ان شالله قسمت منو شمام بشه عزیزم 

امیدوارم عزیزم.توکل بر خدا🙏🏼 منم به هرکی حتی شوهرم میگفتم یا میگفتن بزرگ شده جاش تنگه یا میگفتن خوابه یا میگفتن به خودت رفته آرومه، نفهمیدم دخترم درد داره یه چیزیش هست. کاش منو ببخشه به خاطر کوتاهیم

بچها تماس گرفتم با یلدا . گفت که پریود شد . انتقالش ناموفق بود . براش دعا کنید طبیعی باردار شه خدا د ...

ناراحت شدم براش عزیزم، اگه انتقال نا موفق باشه چند مدت بعدش میتونه دوباره انتقال بده؟؟؟ الهی که زود باردار میشه از ته دلم دعاش میکنم

البته شاید به خاطر اخلاق شوهرم‌ . مثلا دیروز منو با کمربند زد اصلا یه حال بدی دارم فقط دلم میخواد بم ...

وای عزیزم. نگو. شوهر من با اینک آدم بسیار آرومی بود انگار از زندگی ناامید شده پول نمیده بهم بی توجه، کلا رفته رفته داره زندگیمون سرد میشه. کاش بچه بود. بنظرم بچه بیاد بهتر میکنه رابطمون. البته برا قضیه شما واقعا نمیدونم چی بگم. زدن زن اصلا درست نیس الهی بگردم چقد اذیت میشی 😔

فعلاهیچکاربایدچندروزدیگه ال دی بخورم وماه بعدش یعنی ابان احتمالااگه خدابخوادشرایطش جورباشه انتقال دا ...

انشالله خدا دلتو شاد میکنه به حق قران .‌جنین هات چندتان

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
وااا چرا؟؟؟ از اولم دست بزن داشت؟؟؟ چی شد اخه؟

اره داشت کم ن‌اینجوری بعد این جریانم وحشی تر شده

وای عزیزم. نگو. شوهر من با اینک آدم بسیار آرومی بود انگار از زندگی ناامید شده پول نمیده بهم بی توجه، ...

☹☹☹

اره داشت کم ن‌اینجوری بعد این جریانم وحشی تر شده

عزیز به نظرم با این شرایط بچه دار شدن برات کار درستی نیست، اول سعی کن رابطه با شوهرت رو اصلاح کنی، اگر درست شد که چه خوب بعد بچه دار میشی، و اگر نشد به فکر استقلال و کار کردن باش تا بتونی رو پای خودت وایسی، عزت نفس و احترام و ارامشخودت از هرچیزی مهم تره.. ادم بچه دار که بشه خیلی اسیب پذیر تر میشه و خیلی بیشتر نیاز به همدلی و همراهی داره.. اینطوری فقط خودتو از پا در میاری.. در ضمن همه خدا رو دارند توکلت به خدا باشه و تلاش کن تو لایق زندگی بهتری هستی

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش