2777
2789
سلام عزیزم خدا رو شکر که ان تی خوب بوده ان شاء الله که هر چیزی که به صلاحته پیش بیاد من حتی  تا ...

خیلی دلم گرفته.کاش خدا جواب دعاهامومیداد.سخته کناربیام...کاش هیچوقت پسرباردارنمیشدم خرید نمیکردم اتاقو آبی نمیکردم...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم گرفته.کاش خدا جواب دعاهامومیداد.سخته کناربیام...کاش هیچوقت پسرباردارنمیشدم خرید نمیکردم اتا ...

صبرکن عشقم انشا...همونی میشه که میخای فقط ازخدامیخام بیای مثل من بگی سونواشتباه کردنی نیم پسر پیش اون بالایی کاری نداره

خیلی دلم گرفته.کاش خدا جواب دعاهامومیداد.سخته کناربیام...کاش هیچوقت پسرباردارنمیشدم خرید نمیکردم اتا ...

پریناز جان باتمام وجود درکت میکنم انشاالله که سونو اشتباه کرده باشه ومهمتر از همه سالم باشه اگه نشد که یه دختر خوشگل برای تو ویه ابجی مهربون برای دختر گلت 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
صبرکن عشقم انشا...همونی میشه که میخای فقط ازخدامیخام بیای مثل من بگی سونواشتباه کردنی نیم پسر پیش او ...

یعنی ممکنه مهرا؟توچندهفته بودی؟چطوری گفتن بهت؟

بمن گف نمیتونم واضح ببینم ولی احتمالا دختره گف برا قطعی ۱۵هفته بیا

یعنی ممکنه مهرا؟توچندهفته بودی؟چطوری گفتن بهت؟ بمن گف نمیتونم واضح ببینم ولی احتمالا دختره گف برا ق ...

ببین این سونوی که میرفتم باافتخارزده بودهفته ۱۱تشخیص میده ان تی ۱۱و۳روزرفتم گفت معلوم نمیشه فکرکنم دختر هفته دیگه بیا هفته بعدش رفتم ۱۲و۴روزبودم گفت صددرصدپسر 

گفتم صددرصد؟گفت بله بیارتوپرونده بنویسم بااشکم زدم بیرون دیدحالموگفت محض اطمینان هفته دیگه بیا منم هفته بعدنرفتم گفتم گورباباش ولی سه هفته داغون بودم هفته ۱۵رفتم گفت دختر ونوشت بازم قبول نکردم هفته ۱۷محض اطمینان رفتم جای دیگه که فقط جنسیت وبگه اونم گفت دختربعدش تمام سونوها گفتن دخترباورمیکنی شنبه سونورشد رفتم گفت دختر که بنویسه باورنکردم هنوزم باورش برام سخته میگم اشتباه شده

یعنی ممکنه مهرا؟توچندهفته بودی؟چطوری گفتن بهت؟ بمن گف نمیتونم واضح ببینم ولی احتمالا دختره گف برا ق ...

هرچیزی ممکن من نمونه بارز بتواحتمال گفته چون معلوم نمیشه ولی برامنوصددرصدگفت پسر 

ان شاء الله که هر چی خیرت پیش بیاد کنجدت به سلامتی بیاد تو بغلت عزیزم و دلت شاد شه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

من 20 هفته رفتم گفت احتمالا دختره 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
ممنون عزیزم.😔

حالتات چطوره مثل دخترته یا پسرت  چه روزی اقدام داشتی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا خیلی دوست داشته مهرا

خداهمه بنده هاشودوست داره توروهم دوست داشته که یه دسته گل گذاشته تودلت ناامیدی کارشیطون امیدت بخودش باشه انشا...همونی میشه که دوسداری خدامنوسه هفته امتحان کردشایدتوروهم داره امتحان میکنه

اصلا مث پسرم نیستم.مث دخترمم نیستم یکم بدترم.روزای اقدامم یادم رفته

ندای درون خودت چه میگه خودت حس میکنی دختر یا پسر 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین