2777
2789
سلام عزیزم . نگران نباش منم تا 13 هفته فقط اسپرین خوردم بعد ان تی به دکتر گفتم برام تجویز کرد .  ...

سلام عزیزم من هر شب هم آمپول میزنم هم آسپرین می خورم نگران نباش

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
منم 37 هفتگی زایمان کردم و بچم تو همون بیمارستان فوت کرد.الانم بعد گذشت 5 ماه اصلا حالم خوب نیست .ول ...

الهی بمیرم برات خدا بهت صبر بده و حالتو بهتر کن خیلی سخته 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استارتر عزیزم:

بچه ها خواهر من ماماست تو اینستا یه پیج زده داستان زندگی و اشنایی با همسرشو مینویسه و تو دایرکت به سوالاتون جواب میده و مشاوره میده.اگه سوالی دارین یا باردارین حتما به پیجش سر بزنید

ایدی پیجش:

samira.b.sami

سلام عزیزای من

منم تو چهارماهگی بچم سقط شد خیلی روزای بدی داشتم خیلی برام سخت بود ولی خدا بهم یه فرشته کوچلو داد الان ۸ماهه باردارم ب لطف خدا😍♥️

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕
سلام عزیزای من منم تو چهارماهگی بچم سقط شد خیلی روزای بدی داشتم خیلی برام سخت بود ولی خدا بهم یه فر ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر ان شاء الله که به سلامتی بغلش کنی

سلام عزیزم من هر شب هم آمپول میزنم هم آسپرین می خورم نگران نباش

منم از 13 هفته هر شب امپول میزنم و اسپرین هم ک از یک سال قبلش شروع کرده بودم و هنوزم میخورم عزیزم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام دوستان امیدوارم خوب باشین  ممنون میشم بگین حرکات جنین تون چطوریه؟ و تو هفته ی چند هستین؟& ...

طبیعیه عزیزم . تا 24 هفته باید احساس شه این مهمه شاید یروز باشه 3 4 روز متوجه نشی این طبیعیه . از 28 هفته به بعد حرکاتش کمی منظم و مهم میشه . 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
چرا آخه؟😪😪

نارسایی تنفسی باعث خونریزی مغزی میشه و اونم باعث هیدروسفال.ولی تا به دنیا بیاد من نمیدونستم مشکلشو.یعنی تو هیچ سونو و غربالگری و هیچی مشخص نبوده.بعد اینکه 1 روز حرکتش خیلی دیگه کم میشه میرم دکتر و اورژانسی سزارین.

خداروشکر😍😍😍 پس حسابی استراحت کنی نری دور کارهای خونه کارها بسپار به اقای دکتر انشالله جوابش نرمال ...

ممنون هدانا جون فک کن اون تنبل خان کار کنه

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون هدانا جون فک کن اون تنبل خان کار کنه

دیگه دوسه بار که خبری از غذا نباشه زرنگ میشه😁  راستی جواب سلفری گرفتی خوب بود نی نی 😍😍😍چیه   تیکرتو فعال کن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم‌ ی مدته اصلا خوب نیستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دقیقا منم همیشه این حسو دارم ... میگم واقعا حامله بو ...

عزیز دلم منم میگم یعنی من یه بچه دنیا آوردمش که هز دستش دادم الان اگه پسرم بود راه میرفت   آدینه جان انشالله خیلی زود خدا یه فرشته کپی فرشتت بهت میده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستای گلم من خیلی نگرانم میگم نکنه باید انوکسان میزدم دکتر نزاشت؟یکیش گف بزن یکیش گف برا تو آ ...

اصلا نگران نباش و فکرای منفی نکن یه دکتر خوب برو بارداری پرخطر برو تا اخرم زیر نطر یه دکتر باش من دوتا رفتم دوتاش گفتن انوکسا بزن   شاید فقط همون ا اس ا کافیه برات ☺