💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سلام هدانا جونم گفتن فردا امادس انشالله جواب خوب باشه، دیروز رفتم چک شدم خداروشکر وضعیت نی نی خوب بو ...
خداروشکر😍😍😍 پس حسابی استراحت کنی نری دور کارهای خونه کارها بسپار به اقای دکتر انشالله جوابش نرمال عزیزم جنسیت هم مشخص میشع😘😘😍😍
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هدانا جان چند هفته میخوای اکو قلب جنین بدی عزیزم؟؟؟
مصی جان یه بار هفته ۱۸ دادم گفت باید مجدد بدی که بخاطر کرونا باز نکزدن الان نوبت دادن بهم برا یکشنبه میشم ۲۹ هفته
هداناجان من دوروزدل درددارم تاکمروپشتمم همینطور تواینجورنیستی؟خیلی نگرانم
من که درد پشت وسینه دارم اکثرا برا عضلات قلب واینا ولی وقتی هم استرس میگیرم ددلدرد ودلپیچه میشم مثلا امروز مامانم جواب تلفن نداد من استرس گرفتم شکم درد شدم یا گاهی که چند دقیقه به کمر دراز میشم حواسم نیست میچرخم نافم اطرافش کلی دزد میاد مهرا حتما استرس داری
هداناجان من دوروزدل درددارم تاکمروپشتمم همینطور تواینجورنیستی؟خیلی نگرانم
دلدردت چطوره
مصی جان یه بار هفته ۱۸ دادم گفت باید مجدد بدی که بخاطر کرونا باز نکزدن الان نوبت دادن بهم برا ...
اخه دکترم موقعی ک امینو انجام داده بودم گفت اکو هم بدم . ولی بعدش دیگه چیزی نگفت . . حالا نمیدونم . یکشنبه باید برم پیشش بهش بگم ک باید انجام بدم یا نه . چون از ماما ک پرسیده بودم گفت مثل انومالیه تا 24 هفته میشه انجام داد بخاطر همین سوال شد برام .
منم 37 هفتگی زایمان کردم و بچم تو همون بیمارستان فوت کرد.الانم بعد گذشت 5 ماه اصلا حالم خوب نیست .ولی دیگه قسمت بوده جز اذیت کردن خودمون و اطرافیمانمون مخصوصا شوهرامون کاری نمیتونیم بکنیم.فقط خدا صبر بده خییلللللی سختهه