2777
2789

آرمین جان عزیزم شما تحت نظر کدوم دکتر هستید منم اصفهانم نمیدونم از کجا باید شروع کنم تیکر بارداریتونا دیدم خداروشکر ایشالاا در کمال صحت وسلامتی در آغوش بگیری ولذتشو ببری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینت مال استرسه. منم ماه آخر همینطور شدم جوری که همش فکر میکردم کرونا گرفتم. بعد زایمان خیلی بهتر شد ...

تبریک میگم ..قدم دختر گلت مبارک باشه.زیر سایه پدر و مادرش بزرگ‌بشه.موفقیت هاشو ببینی الهی..🌷🌷🌷

سلااام پریناز جون.خیلی تبریک میگم عزیز دلم.به سلامتی.انشالله که زیر سایه خدای بزرگ،سلامت به دنیا بیا ...

سلام عزیزم‌.ممنونم گلم‌.انشالله...تاببینیم خدا چی میخواد مریم جان

سلام بچه ها دختر من دنیا اومد و الان ۱۳ روزشه انشاالله قسمت همه بشه باورتون میشه چندبار ناخودآگاه ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاء الله خوش قدم خوش روزی و خوش نام باشه در پناه ائمه در کنار خانواده 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام بچه ها دختر من دنیا اومد و الان ۱۳ روزشه انشاالله قسمت همه بشه باورتون میشه چندبار ناخودآگاه ...

برای منم دعا کن پسرم به سلامتی بیاد تو بغلم خیلی استرس دارم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام دوستای عزیز حدود سه روز طول کشید که این تاپیک پر از غصه و دلشکستگی را به عنوان عضو خاموش بخونم ...

بهت تسلیت میگم عزیزم  با تمام وجود حالت را درک میکنم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من روز 28 فروردین اکو انجام دادم خدا رو شکر مشکلی نبود 

خداروشکر  تاریخ زایمانت کی هست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خداروشکر  تاریخ زایمانت کی هست

ممنون عزیزم ان شاء الله که به حق مادر سادات شما و همه ی دوستان نی نی هاشون رو به سلامتی بغل کنن تاریخ زایمانم رو دکتر 6شهریور ماه زده حتمالا توی آخرای مرداد ماه باشه

ممنون عزیزم ان شاء الله که به حق مادر سادات شما و همه ی دوستان نی نی هاشون رو به سلامتی بغل کنن تاری ...

قربونت عزیزم انشالله