2777
2789

من گاهی نماز صبحم قضا میشه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما میدم.زودترین وقتش کی هست؟میتونم هفته ۱۰بدم؟

از هفته ۱۱ تا ۱۳ وقت داری

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
فدات عزیز دلم انشاالله برا هممون باشه😘😘😘😘😘

انشالله عزیزم   😚😚😚😚😚

هستم عزیزم گاهی خیلی خوشحال شدم ترخدادعاکن دخترمنم سالم بیاد ۱۴تیرعزیزم ولی خیلی نگرانم واسترس پدرمو ...

سینت مال استرسه. منم ماه آخر همینطور شدم جوری که همش فکر میکردم کرونا گرفتم. بعد زایمان خیلی بهتر شدم و دوباره استرس بهم وارد شد و دردام شروع شد فهمیدم مال قلبمه. از استرس قلب درد گرفتم. الانم که برای ملاجش گفتند دیگه قفسه سینم سنگین شده و دردای وحشتناک دارم

ولی واقعا اشتباه میکنم. چون همچی دست خداست 

حواست به خودت باشه بسپارش دست خدا. 

فدات شم هدانا جان انشاالله نی نی گلت صحیح و سالم دنیا بیاد دعاکن مشکلی براش پیش نیاد خیلیییی دعا ...

ای جاااان قدمش مبارک عزیزم 😍😍😍😍 انشاله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه و باعث افتخارتون باشه ❤❤❤ 

انشاله چیزی نیست مامان خوشگل مواظبش باش 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

دوستانی که عضو دعای توسل هستین   هفته ۳۹ هستش انشالله همگی حاجت روا   لطفا این پستو دیدین لایک کنید

سلام دوستای عزیز حدود سه روز طول کشید که این تاپیک پر از غصه و دلشکستگی را به عنوان عضو خاموش بخونم منم دردی دارم ازجنس دردای شما پسرگلم رانزدیک دوماهه از دست دادم پنج ماهش بود مثه فرشته های شما اونم آسمونی شد درد وغصه دوریش اندازه صدسال مرا شکست وهمسرم را پیر کرد التماس دعا ازهمه اتون دارم وقته اذانه

ممنونم مهرا جان  داستان شما راخیلی دنبال میکردم باهاش گریه کردم وتندتند میخوندم به امید اینکه به جایی از داستانت برسم که ازته دل شکرگزار خداباشم که خداروشکر دیدم امام حسین حاجتتو داده ایشالا صحیح و سالم بغلش کنی وهرروز شاهد خوشبختیش درکنارخودتون باشی