2777
2789
@mary_ryan2    سال نو مبارک مریم جان انشالله سالی سرشاز از سلامتی و شادی داشته باشی ❤ ...

سلاااام عزیززززم😗😗سال نو مبارک عشقم..به خدا قسم امروز یادت بودم با خودم گفتم از زهرا خیلی وقته خبر ندارم😐😉من که نمیتونستم کلنگو بزنم از یه هفته قبل نوروز پریود بودم..فقط ۵ روز پاک بودم بعد لکه بینی بعدم خونریزی دارم..دکترم نمیشه رفت..فعلا موندم چی شده و علتش چیه!!

سلام، دوسال قبل نهم فروردین پسرموازدست دادم 39هفته توشکمم بدون دلیل پرکشید،داغون شدم خیلی سخت بود بی ...

سلام عزیزم .بخاطر اسمونی شدن پسرت ناراحتم😢😢 .

اینکه خدا بهت این لطف رو داشته ک علی اصغرت زود تو دلت جوونه زده و الان بغلته خیلی خیلی خیلی خوشحالم ک دل خواهر مادر و پدرشو شاد کرده ... انشاله سالیان سال در کنار هم زیباترین لحظه ها رو بسازین و باعث افتخارت باشه گلم😍😍😍

مرسی یادمون میکنی دوران خیلی سختی رو گذروندیم ولی ب لطف خدا بچه هایی ک باردار شدن البته فرقی نمیکنه اما اکثرا تو دلی پر کشیدشون برگشته..حداقل اندکی تسکین دهنده است.خداروشکر🙏 و دعا از زبان همچین مادری حتما مورد قبول واقع میشه 🙏🙏🙏

انشاله به حق این ماه عزیز و اعیادش خدا تک تک مامانای منتظر و دل شکسته نظر میکنه و میوه دلشون رو برمیگردونه و دلشون شاد میشه و باردارا هم بسلامتی و بموقع بچه هاشونو بغل میگیرن❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام عزیززززم😗😗سال نو مبارک عشقم..به خدا قسم امروز یادت بودم با خودم گفتم از زهرا خیلی وقته خبر ...

سلاااام..سال نو مبارک مریم جوونی 🎉🎉🎉 رایان جون خوبه ؟؟ منتظر خبرای خوشیییماااااا 💝💝 

ای بابا هورمونات بهم ریخته عزیزم تعطیلات و کرونا نمیشه کاری کرد😕😕..

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
@آرسااام     @هدانا     چرا نیومدین بچه ها؟؟؟چند بار سر زدم کسی نبود😣😣

آدینه جان شرمنده دور میایی وقتی میایی من نیستم عزیزم 😘 میام سر میزنم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلاااام عزیززززم😗😗سال نو مبارک عشقم..به خدا قسم امروز یادت بودم با خودم گفتم از زهرا خیلی وقته خبر ...

فداتشم عزیزم منم بیادتم 😘😘😘 منم کلنگم باز این ماه گیر کرده و پریود نشدم هنوز البته اقدامم نداشتم محض تنوع بهم چند یکبار استراحت میده 😂 مریم جون بیشتر سر بزن بهمون 😍 پسر نازت هم ببوس به شوهرت هم ضدعفونی بزن نصف شبم بگو بیدارت نکنه 😜

سلام عزیزدلم سال نو مباررک❤ فداتشم کمتر سر میزنم ولی بیادتونم انشالله بزودی دلت شاد،شه تو سال جدید م ...

ممنونم مهربونم، سال نو شما هم مبارک ، چقد دلم برات تنگ شده بود انگار واقعا دیدمت. خیلی خوشحالم حالت بهتره اومدی و باز سره شوخی و باز کردی. انشالله امسال برات بهترین ها باشه و شادی و سلامتی مهمون خونت بشه. و برای همه دوستان انشالله 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام، دوسال قبل نهم فروردین پسرموازدست دادم 39هفته توشکمم بدون دلیل پرکشید،داغون شدم خیلی سخت بود بی ...

یعنی میشه گل پسر منم یروز برگرده من که دلم دیگه سوراخ شده فک نمیکنم درست بشه.

عزیزم خداروشکر که جاش سبز شده براتون انشالله تنتون همیشه سالم باشه و غم نبینی.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
ممنونم مهربونم، سال نو شما هم مبارک ، چقد دلم برات تنگ شده بود انگار واقعا دیدمت. خیلی خوشحالم حالت ...

فداتشم عزیزدلم منم همینطور بخدا انشالله ک بزودی خبر بارداریت بهمون بدی 😍 وخبر برگشتن فرشته ات ، بیا اینجا سر میزنم 😘

دورهمی میبینین ؟داره میخونه فک کنم این اهنگی که میخونه ۶ماه بعد فوت همسرش خونده بود بنیامین بهادری

تا تونستم باهاش گریه کردم 😭😭😭😭😪 شوهرم تلویزیون خاموش کرد گفت به ما نمیاد برنامه دیدن 😒