2777
2789
راستی بچه ها امروز سونو دادم و تو 15هفته ام .. بچه ام پسره ❤❤ارتا❤❤ برگشت تو دلم ❤❤❤😍😍😍📢📢📢📢

عزیزم مبارک باشه خیلی خیلی خوشحالم جنسیت نی نی همونه که میخواستی.انشالله در پناه خدا هر دو تون باشین

سلام مصی جون.خودت و نی نی خوبین؟ جنسیت نی نی معلوم نشده؟ قرار شده سرکلاژ کنی؟

سلام مریم جوونم . خدارو شکر دیروز رفتم دیدمش و صدای قلبشو شنیدم . 

نینیم پسره عزیزم 😍😍😍

دکترم بخاطر احتیاط برام سونو نوشت ک اگه طول سرویکس کم شده باشه سرکلاژ کنم ک خدارو شکر با استراحتایی ک داشتم بیشتر شده و گفتن نیاز به سرکلاژ نیست گلم .

خوبی عزیزم ؟ دوره نقاهتت رو همچنان میگذرونی ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مریم جوونم . خدارو شکر دیروز رفتم دیدمش و صدای قلبشو شنیدم .  نینیم پسره عزیزم 😍😍😍 دک ...

سلام عزیز دلم.وااای نمیدونی چقدر خوشحال میشم میام اینجا و خبرهای خوش می شنوم.الهی هزار مرتبه شکر تو و مهرک و هدانا جنسیت بچه هاتون همونایی که میخواستین.

خدا رو شکر که سرکلاژ هم لازم نداری.الهی که خودتون و فرشته هاتون در پناه خدا و زیر سایه لطف امیرالمومنین باشین 

عزیزم مبارک باشه خیلی خیلی خوشحالم جنسیت نی نی همونه که میخواستی.انشالله در پناه خدا هر دو تون باشین

فدات عزیز دلم . انشاله 😍😍😍

بله مری جون با اینکه برام فرقی نمیکرد ولی لطف خدا شامل حالم شد و دلمو شاد کرد . انشاله قسمت تک تک منتظرااااا 🙏🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام مریم جوونم . خدارو شکر دیروز رفتم دیدمش و صدای قلبشو شنیدم .  نینیم پسره عزیزم 😍😍😍 دک ...

منم خدا رو شکر بهترم. همچنان دوره نقاهتم😑البته همه کارامو انجام میدم ولی خیلی مراقبت داره

سلام عزیز دلم.وااای نمیدونی چقدر خوشحال میشم میام اینجا و خبرهای خوش می شنوم.الهی هزار مرتبه شکر تو ...

قربونت برم مهربوووونم مرسی از این همه محبت و دعا های زیبا عزیزم 😘😘😘😘

منم منتظر خبرای خوش از طرف شما و تک تک بچه ها هستم . چون خیلی خیلی خوشحال میشم 😍😍😍 خدا گل پسرتو برات حفظ کنه و سایه شما و همسرتون مستدام عزیز دلم 🙏🙏🙏❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
منم خدا رو شکر بهترم. همچنان دوره نقاهتم😑البته همه کارامو انجام میدم ولی خیلی مراقبت داره

خدارو شکر بهتری مریم جووون . انشاله بزودی زود کاملا خوب بشی عزیزم . خیلی مراقب خودت باش عزیز دلم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مریم جان سلام خوبی؟حالت چطوره؟عملت مشکلی نداره؟

سلام مهرک جان.خوبم.عمل اولم هنوز زخمم کامل بسته نشده.یهو درگیر یه مشکل دیگه شدم دو هفته استرس شدید و چند روز یبار ویزیت میشدم چون بازم باید عمل میشدم که خدا دیگه بهم رحم کرد بس که نذر و نیاز و دعا کردم چون واقعا توان یه عمل دیگه نداشتم و ندارم فعلا خدا بهم رحم کرد و خطر عمل فعلا نیست ولی عمل اولم همچنان درگیرم ولی خدا رو شکر خیلی بهترم

سلام عزیز دلم.وااای نمیدونی چقدر خوشحال میشم میام اینجا و خبرهای خوش می شنوم.الهی هزار مرتبه شکر تو ...

بخشید من دیروز سنو رفتم ضربان قلبش 180 هست هفته دهم؟ خیلی نگرانم الهی که به حق مادر سادات به خوشی سلامتی نی نی تو بغل کنی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین