2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم بمیرم الهی توبچتودیدی فقط ازخدامیخام بچه ت به دنیااومد باپسرت مونزنه اینجوری دلت اروم بگیره ...

مهرا جون نی نی ات چیه دختر یا پسر ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
مهرا جون نی نی ات چیه دختر یا پسر ؟

سلام عزیزم ۱۵هفته بهم گفت دختر من بدبختم الان بیمارستانم دکترگفته شب بایداینجابمونم رحمم اسپاسم کرده سفت شده بوددردداشتم اومدم بیمارستان بستریم کردن

زهرا جان مامان ارسام خوبی چیکار میکنی کاش میمدی تلگرام ناله میکردیم یه کم. اما بعدش میخندیدیم

سلام عزیزم والا دوس دارم ولی هر کار میکنم نمیتونم نصب کنم وگرنه ناله سر کن خوبیم بیام 😂😂😂

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم ۱۵هفته بهم گفت دختر من بدبختم الان بیمارستانم دکترگفته شب بایداینجابمونم رحمم اسپاسم کرده ...

مهرا جان خوبی ؟    چیشده ؟ 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیزم ۱۵هفته بهم گفت دختر من بدبختم الان بیمارستانم دکترگفته شب بایداینجابمونم رحمم اسپاسم کرده ...

مهرا خوبی خیلی نگرانتم بیا از خودت یه خبر بده

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
سلام عزیزم والا دوس دارم ولی هر کار میکنم نمیتونم نصب کنم وگرنه ناله سر کن خوبیم بیام 😂😂😂

زهرا بست گرام راحت وصل میشه امتحان کن

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
اقدام كردم اين قدر استرس دارم كه فكر مي كنم قلبم تو دهنمه هفته ديگه و خيلي برام سخته راستي خيلي نگ ...

نه هنوز نرفته دفعه قبل نشنیده بود بهش دوباره نوبت دادن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..