2777
2789
سلام عزیزم ممنونم. فعلا از نی نی خبر ندارم .هفته پیش رفتم گفت صدای قلب نمیشنوم. توکلم به خدا .بخدا د ...

ببین من پسر اولم رایان، هفته ۵ رفتم قلب تشکیل نشده بود گفتن پوچ کلی گریه میکردم دوباره هفته ۱۰ رفتم همه چی اکی بود.اصلا نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن هیچی نداد یه سری دارو نوشته برا شوهرم هنوز نخریده داروهاش گفت ۸۰۰ هزار تومن و اینکه بخوره گفت حالا ...

سلام زهرا جان.خوبی عزیزم؟من واست دعا میکنم عزیز دلم اگر قابل باشم.توکل به خدا کن

میفهممت خودم همش زیر تیغ بودم این مدت و درد پشت درد و ..ولی خدا کمک میکنه

ببین من پسر اولم رایان، هفته ۵ رفتم قلب تشکیل نشده بود گفتن پوچ کلی گریه میکردم دوباره هفته ۱۰ رفتم ...

مریم جان به حساب پری چهار شنبه میشم ۸ هفته .ولی با سونو یه هفته دوروز فرق داره..

مریم جان، ان شااله که به زودی سلامتی ات رو کامل به دست بیاری، برای سلامتی ات ۱۰۰ صلوات میفرستم. زمس ...

سلام باران جان عزیزم.خوبی؟ممنونم از محبتت باعث افتخارمه دعام کنی.

وای سال ۹۸ بدترین سال زندگیم بود درد خودم یه طرف درد و غم مردم و هموطنام یه طرف.به خدا عزادارم واسشون

سلام زهرا جان.خوبی عزیزم؟من واست دعا میکنم عزیز دلم اگر قابل باشم.توکل به خدا کن میفهممت خودم همش ز ...

سلام مریم جان تو خوبی عزیزم ؟ نمیدونم چه روزای بدیه درکت میکنم ولی مریم دیگه هیچ امیدی ندارم هیچی نمیفهمم هر سری میرم ناامید عالمم میکنن من بعد سه تا واقعا چی بگم قربون خدا برم ک منو اصلا نمیبینه 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
میدونم آرسام جان ولی نامید نشدعزیزم

ماریا 😔 چرا مگه چه گناهی کردم چرا باید فقط،بخاطر این بارداری ها ک هیچ کدومش هم نشد ک بشه ناقص هم بشم

ماریا 😔 چرا مگه چه گناهی کردم چرا باید فقط،بخاطر این بارداری ها ک هیچ کدومش هم نشد ک بشه ناقص هم بش ...

.هیچ گناهی نداری عزیزم.بخدا نمیدونم چه تقدیری بعضی اصلا بچه نمیخان همش ناخواسته باردار میشن..بخدا منم تو کار خدا موندم😔😔😔

.هیچ گناهی نداری عزیزم.بخدا نمیدونم چه تقدیری بعضی اصلا بچه نمیخان همش ناخواسته باردار میشن..بخدا من ...

واقعا انصاف نیست چرا فرق ها باشه بین زن ها چرا  وقت خدا تو هیچکدوم بارداری نگاه نکرد و هی درد رو درد مگه وقتی پسرم رفت نگفتن جاش سبز،میشه خدا به دل شکسته ها نگاه میکنه کو چرا هی درد های جدید مگه یکی از بچه های من کجای دنیا رو میگرفت  وای انقدر پرم ک احساس میکنم دیگه نمیکشم تو این زندگی بمونم 😔 

واقعا انصاف نیست چرا فرق ها باشه بین زن ها چرا  وقت خدا تو هیچکدوم بارداری نگاه نکرد و هی درد ر ...

سلام زهرا جون الهی بمیرم غصتو  نبینم گلم، یعنی چی لولت بازه ولی همچی نیست، هیچ توضیحی نداد

شوهرتم درمان میشه بادارو این همه اقایون مشکل دارن مشکلشون با دارو حل میکنن تو رو خدا اینقدر خودتو اذیت نکن، نمیدونم بگم حکمت خدا چیه که باید بخاطر یک بچه اینقدر زجر بکشیم واقعا نمیدونم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام سعیده جان.به خدا اگه بگم یه شب راحت بدون درد نداشتم باورت نمیشه.خیلی پشت سر هم مواردی واسم پیش ...

مریم جون انشالله هر چه زودتر خوب  خوب بشی گلم برات دعا میکنم عزیزم انشالله من بعد روزای خوبی پیش رو داشته باشی عزیز دلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام زهرا جون الهی بمیرم غصتو  نبینم گلم، یعنی چی لولت بازه ولی همچی نیست، هیچ توضیحی نداد شوه ...

سعیده 😔😔😔 خدا نکنه عزیزم تو عکس گزارش داده لوله بازه و اونجا هم گفتن بازه ولی دکتر میگه همچین باز دل انگیزی هم نیست و اینکه شوهرم یهویی اینجوری شدی اصلا اینجوری نبود هر روز درد جدید  خدایا