2777
2789
بخدا خسته شدم داغ بچه ام یه طرف این اعصاب خوردی ها هم یه طرف، بخدا حوصله خودمم ندارم اینام هی دم غرو ...

چند بار بی محلی کن یا عصر برو جایی اومدن دیدن نیستی خودشون میرن والا اینام یه دردن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
میفهمم عزیزم درکت میکنه واگذار کن بخدا متاسفانه این موقعیت ها خودشون نشون میدن جوابش میدادی میگفتی م ...

چیکار کنم هیچی حالیشون نیست بخدا دارم دق میکنم از روز اولی که اومدن خواستگاریم تا الان حرص دارم

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا دست کمی ندارند!! با زبون بی زبونی مدام میپرسند چرا ما با بچه نداریم. مادر شوهرم که این چهارمی ...

طایفه شوهر هستن دیگه روزشون شب نمیشه ازاین حرفا نزنن ایشالا بزودی باردار،بشی دهنشون بسته بشه 

عسل و دارچین و عرق کاسنی هم بخورین به شوهرتم قبل خواب بده  خودتم قبل صبحونه بخور هممون ...

همسر من خیلی سوسوله هر چیزی رو نمیخوره. از ۸ شب به بعد محاله چیزی بخوره. گاهی اوقات واقعا از دستش قاطی میکنم. فعلا بهش ب کمپلکس، زینک، ویتامین دی و مولتی میدم البته اون هم کلی سرش غر میزنم تا میخوره.

چند بار بی محلی کن یا عصر برو جایی اومدن دیدن نیستی خودشون میرن والا اینام یه دردن 

وای انقدر از اینکارا کردم ولی بازم میان همشم میگن فلان روز اومدیم نبودی کجا بودی فضوله فضول

وای انقدر از اینکارا کردم ولی بازم میان همشم میگن فلان روز اومدیم نبودی کجا بودی فضوله فضول

بسپار به شوهرت یه جوری حالشون کنه البته اگه اونم همش طرف اونا نباشه 

نگی خاله زنکما ولیییی بخدا دوست دارم مادرشوهرم رو حر بدم اصلا نمیفهمه من تازه اولاد از دست دادم، الا ...

بعضی ها واقعا درک ندارند. اما تو نباید خودت رو ناراحت کنی

مستقیم بگو، شما برید من نمیام چون غم دلم تازه است. بچه ام بود، دخترم هر چند مریض، فرزندم بود

بسپار به شوهرت یه جوری حالشون کنه البته اگه اونم همش طرف اونا نباشه 

اعصاب منو خورد کرده حاضره رابطه منو خودش بهم بخوره ولی به مامانش حرفی نزنه

بعضی ها واقعا درک ندارند. اما تو نباید خودت رو ناراحت کنی مستقیم بگو، شما برید من نمیام چون غم دلم ...

مادرا چیکار کنم دوست دارم اصلا نباشه تروخدا تا این حد ازش متنفرم چیکار کنم خدا منو ببخش

اعصاب منو خورد کرده حاضره رابطه منو خودش بهم بخوره ولی به مامانش حرفی نزنه

جون به جونشون کنی بچه ننه هستن این مردا 😒 ولی واقعا درک میکنم ادم خودش داغونه بی حوصله اینام بدتر رو اعصاب میرن

طایفه شوهر هستن دیگه روزشون شب نمیشه ازاین حرفا نزنن ایشالا بزودی باردار،بشی دهنشون بسته بشه 

طائفه شوهر هرجا باشند، طائفه شوهر اند.

والا من یه جاری دارم تلافی همه طایفه شوهر رو در میاره،. به زور یه سلام میکنه و یه خداحافظ،

از وقتی هم ما ازدواج کردیم تمام مناسبتها یه بهونه ایی اورد، یا یه کوتاه آمد و رفت.

من کاملا حس میکنم از من بدش میاد

طائفه شوهر هرجا باشند، طائفه شوهر اند. والا من یه جاری دارم تلافی همه طایفه شوهر رو در میاره،. به ز ...

به جهنم تو همین رفتار کن اصلا انگار وجود نداره نکبت خانم