2777
2789
ن فعلا جا خوش کرده هیچ قصد اومدن نداره حالا برم امپول بخرم خودم بزنم دکترا خو عین خیالشون نیس بدن به ...

پروژسترون دوتا باهم باید بزنی یک هفته تا ده روز زمان میبره که بیاد  پریودت، البته نمیدونم ازاد میدن من بعد سقط ماه اول نشدم سرماه رفتم بگیرم گفت نسخه بیار بدون نسخه نمیدم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ن فعلا جا خوش کرده هیچ قصد اومدن نداره حالا برم امپول بخرم خودم بزنم دکترا خو عین خیالشون نیس بدن به ...

حالا بازم یک تست حداقل قبلش بزن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده وباران عزیز انشتلله این ماه حتما به امید خدا مامان میشین   😍😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عسل و دارچین و عرق کاسنی هم بخورین

به شوهرتم قبل خواب بده 

خودتم قبل صبحونه بخور

هممون دکتر شدیم😁😁😁

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
حالا بازم یک تست حداقل قبلش بزن

نمیدونم والا میترسم باز،بزنم از این خط پط ها بیاد باز بترسم 😟 نمیوونم برم داروخانه شاید داد اگه نداد برم پزشک خانواده

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام کسی هست یه درد ودل کنم 

هستیم عزیزم 

بهار جان نزار حرفی توودلت بمونه بگو شاید کمی سبک شدی 

بگو جونم 

نگی خاله زنکما ولیییی بخدا دوست دارم مادرشوهرم رو حر بدم اصلا نمیفهمه من تازه اولاد از دست دادم، الان یه هفته اس خونمو جابجا کردم هروز پا میشه میاد خونمون خسته شدم یعنی حالم داره ازش بهم میخوره کثافت خانم دخترم بدنیا اومد سه ماه هروز خونمون خورد ورفت یه کادو نیاورد بعد یه بار خونشون بودیم یه زنجیر نازک اورد گفت واسه دخترمه باورت میشه نداد برداش با خودش برد گفت هروقت عمل کرد خوب شد میایم شام اونوقت نیدم

کثافت منتظر بود ببینه زنده میاد بیرون یا نه

الان با اون پدر شوهر شلغمم اومده میگه شنبه عروسی دعوتیم شماهم میاین دیگه، اشغال انگار نه انگار نوه اش رو از دست داده حالم ازشون بهم میخوره هروز میاد خونم چیکار کنم 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
بهار جان نزار حرفی توودلت بمونه بگو شاید کمی سبک شدی 

بخدا خسته شدم داغ بچه ام یه طرف این اعصاب خوردی ها هم یه طرف، بخدا حوصله خودمم ندارم اینام هی دم غروب اینجان، حالم بد میشه 

شرمنده ام که هنوز بی تووووو نفس میکشم....دخترم.... 
میگفتی یه آلمانی-آریایی برات بزنم ک لنگه اش هیچ جای دنیا پیدا نکنی 😍 به اون شوهر خواهرشوهرت بگو تو ...

واقعا دست کمی ندارند!! با زبون بی زبونی مدام میپرسند چرا ما با بچه نداریم.

مادر شوهرم که این چهارمین دفعه است که مستقیم یا غیر مستقیم میپرسه کی بچه دار میشیم🙄🙄

باشه گلم بهم میگین چجوری عکس بفرستم اینجا بلد نیستم اگه اشکال نداره تلگرام برات بفرستم

تلگرام هم موردی نداره، چک میکنم.

اینجا هم ، بالای این پنجره چندتا گزینه داره، دومی اش عکس است.

نگی خاله زنکما ولیییی بخدا دوست دارم مادرشوهرم رو حر بدم اصلا نمیفهمه من تازه اولاد از دست دادم، الا ...

میفهمم عزیزم درکت میکنه واگذار کن بخدا متاسفانه این موقعیت ها خودشون نشون میدن جوابش میدادی میگفتی من بچم تازه از دست دادم عروسی رفتنم گرفته نکبت خانم 😒

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......