💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ها من بی بی چکم مثبته مبدونم یه خاکی تو سرم شده
زهرا جون اینکه خوبه ان شاءالله مبارک باشه.عزیزم قرار نیست یه اتفاق بد همیشه برات تکرار بشه.فقط زود برو آزمایش تیتر بده که اگه مثبت بود ان شاءالله بری زود سونو
سلام الان تقریبا روزی دوبار لک میبینم .البته استراحت مطلقم فقط دستشویی میرم. کسی رو ندارم این ...
سمنو هم خیلی خوبه برای خونریزی
به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
بچه ها تو رو به قرآن دعام کنید تو رو به هر کی میپرستید دعام کنیدمشکوک هستم تو رو خدا دعام کنید ...
چیشده سنو شدی یا آزمایش دادی
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها تو رو به قرآن دعام کنید تو رو به هر کی میپرستید دعام کنیدمشکوک هستم تو رو خدا دعام کنید ...
عزیزدلم..انشاالله به حق پنج تن آل عبا خدا کمکت کنه...ما یه امامزاده داریم..سمت یزد...امامزاده ابومحمد ابراهیم نوه امام موسی کاظم..خیلی بر حقه...نذرش کن..توو منطقه خور و بیانک هست...حتماااا نذرش کن..جواب میده انشاالله