2777
2789
 امروز رفتم دکتر بعد بیست و دو روز ک از سقطم میگذره یه کیست ۲۴ میلیمتری تو تخمدان راستم دارم و ...

سلام عزیزم..انشاالله دلت به زودی شاد میشه عزیزم..من با اینکه سزارین کردم دکترم گفت میتونی بعد سه ماه باردار بشی .ولی خودم میترسم..عزیزم تو کلت بخدا باشه ..انشاالله که خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم..انشاالله دلت به زودی شاد میشه عزیزم..من با اینکه سزارین کردم دکترم گفت میتونی بعد سه ماه ...

من طبیعی زاییدم انگار رحمم باز شده بود موقعی ک رسوندنم بیمارستان انقدر باز بودم ک اومدن بچه رو حس نکردم

تخت کناری من موقع سفطم یه خانم ۴۰ هفته بود ک رحمش با دارو و شیاف واژینال هم باز نشد اونوقت رحم من تو ۱۵ هفته ۵ سانت باز بود 

ناشکری نمیکنم تقدیر من و بچم این بوده  اما جای خالیش توی دلم داره منو میسوزونه انگار قلبم و بر ...

دقیقا همینطوره انشاالله که بزودی جاش سبز بشه برات 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
علتش چی بود عزیزم؟

نمیدونم بچم صحیح سالم سرویکسم خوب چرا یهو باید رحم باز بشه ...

دکتر گفت حاملگی اول ریسک هست الان میدونیم ک رحمت تو ۱۵ هفته باز میشه پس میدوزیمش...

من از شب قبل سفطم کمر درد داشتم ک میگرفت و ول میکرد نگو درد زایمان هست و من اونقد شنیدم باردارا کمر درد دارن فکر میکردم طبیعی هست از درد زار میزدم آخر رفتم بیمارستان صبحش ک مامای کشیک یه زحمت نکشید ۴ تا سوال بپرسه من گفتم کمر درد دارم اونم برام پماد دیکلوفناک نوشت تا شبش بستری شدم 

البته اگه خودم میرفتم با اون حالم بازم بستریم نمیکردن شانس آوردم با آمبولانس بردنم ...

مریم جان عزیزم اگه میتونی و وقت داری چند روز بشین تو اب برگ انجیر  پخته شده که ولرم باشه       میگن باعث میشه بواسیر از بین بره   

ولی اگه دیگه خیلی ادیتی ودرد داری باید عمل بشی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم بچم صحیح سالم سرویکسم خوب چرا یهو باید رحم باز بشه ... دکتر گفت حاملگی اول ریسک هست الان می ...

متاسفم عزیزم صبور باش حتما خدا حواب صبوریتو میده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
نمیدونم بچم صحیح سالم سرویکسم خوب چرا یهو باید رحم باز بشه ... دکتر گفت حاملگی اول ریسک هست الان می ...

متاسفم عزیزم صبور باش حتما خدا حواب صبوریتو میده

من طبیعی زاییدم انگار رحمم باز شده بود موقعی ک رسوندنم بیمارستان انقدر باز بودم ک اومدن بچه رو حس نک ...

عزیزم پس برای بارداری دومت احتمالا سرگلاژ بشی...انشاالله که به زودی حامله بشی و خدا یه بچه سالم بهت هدیه بده 🤲🤲

پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

یه چیزی میگم تو رو خدا ناراحت نشو پسرت بارفتنش هم خودشو راحت کرد هم تو رو اگه میموند باید دکترا و بیمارستانارو میگشتی اشنامون پسرش  از دوسالگی ناراحتی قلبی داره و الان 10سالشه این بیمارستان اون بیمارستان یه عالمه قرص و امپول اصلا یه وضعیتیه

یه چیزی میگم تو رو خدا ناراحت نشو پسرت بارفتنش هم خودشو راحت کرد هم تو رو اگه میموند باید دکترا و بی ...

انشاالله سلامتیشو بدست بیاره بحق مولا علی هیچ مادری حاصر نیست بچشو از دست بده حتی اگه  هرروز بیمارستان باشه من یکی بهم گفت خدا دوست داشت بچتو برد شاید دیگه خوب نمیشد وهمیشه بیمارستانها اواره بودی ولی من حاصر بودم یه سال اون بیمارستان میموندم ولی بچمو سالم میاوردم خونه  نکنه یه وقت پیشش بگین میشکنه براش دعای سلامتی کنید خیلی سخته