2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون من به سفارش دکترم رفتم پیش دکتر مرصوصی و ایشونم گفتن که باید تحت نظر یه دکتر گوارش باشم خود ...

انشالله که خیره..منم فردا میرم پیش مرصوصی..برم ببینم نظرش چیه..امروز دکتر کلورکتالی که رفتم دقیقا طبقه پنجم ساختمانونیه که دکتر صدیقه حنطوش زاده هست واقعا انگیزه ای ندارم.ولی چون از چند ماه قبل پیش مرصوصی وقت گرفتم میخوام برم نظرشو راجع به مرگ بچم بدونم..

زودتر دکتر گوارشت رو برو خیلی مهمه.میشه بپرسم اسم دکتر گوارشت چیه که دکتر مرصوصی معرفی کرد؟

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
بقیه رو نمیتونم صدا بزنم دلشکسته جان اگر پیاممو دیدی لطف کن بچها رو صدا بزن زیباروهم نمیدونم درست ان ...

عزیزم تعدادمون کم نیست ؟میخوای یه تاپیک مخصوص چله راه بندازیم که تعداد زیاد بشه ؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مريم جان خوبي؟ البته ميدونم با روحيه قوي كه تو داري همه مشكلات رو حل مي كني

زیبا حونم سلام.خوبم شکر.روحیه ام ناراحته بیشتر هم بخاطر اتفاقاتی که داره تو ایران میوفته نمیتونم بی تفاوت باشم😢 خودمم که باز امروز پیش یه جراح رفتم گفت باید عمل کنی.حالا بازم سه شنبه میش یه جراح کلورکتال دیگه میرم ببینم چی میگه.دکتر امروز میگفت فقط علتش بدشانسیته😒😒😒

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم تعدادمون کم نیست ؟میخوای یه تاپیک مخصوص چله راه بندازیم که تعداد زیاد بشه ؟

عزیزم تعدامون کم هست ولی فک نکنم بیشتر از این بشیم من نظرم این بود شروع کنیم ۴۱ روز بخونیم به نیت هممون 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
بازم اگه دوست دارین و بچها مخالفت ندارن یه تاپیک مخصوص چلهامون بزاریم 

سعیده جون منم سوره حشر و برای همه مادرای عزیز خوندم انشاالله که دل همه شاد بشه 🤲🤲🤲 هر چی نظر شماست. اگه کسی نیست همون ۴۱ روز بخونیم

سعیده جون منم سوره حشر و برای همه مادرای عزیز خوندم انشاالله که دل همه شاد بشه 🤲🤲🤲 هر چی نظر شماس ...

تا اخر شب ببینیم چی میشه عزیزم بچها بیان اگر بعضی بچها ندیدن پیامو باید از فردا شب شروع کنیم چون باید هر روز خونده شه انشالله تا فردا همگی میبینن دیگه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

سلام به همه ...

خوشحالم بلاخره جایی ک ادماش هم درد من هستن پیدا کردم  البته خیلی وقته و از اولین پستها خوندم تااااا انروز به صفحه اخر رسیدم ...

منم بچم ۱۵ هفته از دستم رفت ...

اوایل خونه مامانم بودم و مامانم جوری حرف میزد ک انگار گریه کردن من اشتباهه منم جز دو روز اول بعدش میرفتم تو دستشویی زار میزدم و قایمکی بعدم ک خونه خودمون اومدم باز شوهرم تحت تاثیر حرفای مامانم نمیذاشت گریه کنم

چی بگم ک با هر سطر سطر نوشته هاتون تا ته دلم سوخته و زار زدم

انگار خودمو زجر میدادم ک با چشمای خیس و قلب پاره پاره نوشته هاتونو میخوندم و جالب اینجاست ک انگار حرفهای دل خودم ک از خودمم پنهان کردم و میخوندم ...

اینهمه حس مشترک بین انسانها جالبه

برای آرامش خودم و همه شما و همه اونها ک این تجربه ی تلخ و دارن دعا میکنم

از خدا صبری میخوام ک دلمون تاب بیاره ...

برای هدانا مصی و مهرانا هم خیلی خوشحال شدم انشالله بچه هاشونو این بار به خوشی بغل کنن و شاهد بزرگ شدن و قد کشیدنشون باشن

خدا کنه هیچ مادری دست خالی از بیمارستان برنگرده ...

امروز رفتم دکتر بعد بیست و دو روز ک از سقطم میگذره یه کیست ۲۴ میلیمتری تو تخمدان راستم دارم و یه بقایا ۷ سی سی ک برا هیچ کدوم دارو نداد 

گلوکوفاژ نوشت و گفت دوماه بعد حامله ای   

گلوکوفاژ بدون آمپول میترسم بدتر باعث کیست بشه   

دکتر هم دکتر خییییییلییییییی خوب و با تجربه ای بود من انتظار داشتم مثل بقیه ک اکثرا میگن ۳ یا ۶ ماه استراحت بده 

این نگفت دوماه بعد اقدام کن گفت دوماه بعد حامله ای