2777
2789

هدانا من آنزیمام بالاست داروم که نمیتونم بخورم.یکسال و نیم تحت کنترل بودم همه چی خوب بود نشد اما الان تو این شرایط که فهمیدم کبدم مشکل داره شده.حالا چیکار کنم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
هدانا جون دعاهای شما و بقیه دوستان اثر کرد آزمایش بتا دادم مثبت شده اونم تو این شرایط وای هم خوشحالم ...

وای سمیرا جاننننننن خداروشکر عزیزم مبارکه مبارکه  اصلا نترس عزیزم خدا بزرگه   خیلی خوشحال شدم انشاالله نفر بعدی الهام جانه😍😍😘😘😘😘😘💓💓💓💓💓💓

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدانا من آنزیمام بالاست داروم که نمیتونم بخورم.یکسال و نیم تحت کنترل بودم همه چی خوب بود نشد اما الا ...

عزیز دلم بسپار بخدا رژیم بگیر سبزیجات بخور قربونت یه دکتر خوبم برو برا بارداری  کدوم شهری 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشالله بارداری 

فدات شم....فک نکنم این ماه باردار باشم بعد از یه طرف فاصله پری هام ۵۵ روزس🥴یعنی تا ۵۵ روز بشه من سرویس شدم😂

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
دنبال دکتر خوبم تو تهران نمیدونم اصلا پیش کی برم انگار به هیچ دکتری اعتماد ندارم

مریم جان خوب میتونه راهنماییت کنه   ولی چند روزه انلاین نیست  

وای سمیرا جاننننننن خداروشکر عزیزم مبارکه مبارکه  اصلا نترس عزیزم خدا بزرگه   خیلی خو ...

مرسی عزیزم.ولی خیلی نگرانم.بارداری قبلیم بدنم نرمال بود کلی اذیت شدم حالا چیکار کنم با این کبد داغون اگه رو بچه تاثیر بذاره چی؟اصلا میذاره؟

هدانا من آنزیمام بالاست داروم که نمیتونم بخورم.یکسال و نیم تحت کنترل بودم همه چی خوب بود نشد اما الا ...

خواست خدا بوده عزیزدلم مبارکت باشه خدا برات حفظش کنه دوران بارداری راحتی داشته باشی اصلا فکر بد نکن و فقط بسپار بخدا 

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
فدات شم....فک نکنم این ماه باردار باشم بعد از یه طرف فاصله پری هام ۵۵ روزس🥴یعنی تا ۵۵ روز بشه من سر ...

زیر نطر دکتر هستی یانه   خوب از کجا معلوم شاید بارداری 😍😍😍

مرسی عزیزم.ولی خیلی نگرانم.بارداری قبلیم بدنم نرمال بود کلی اذیت شدم حالا چیکار کنم با این کبد داغون ...

دخمل خوب مثبت فکر کن من خودم به این نتیجه رسیدم انرژی مثبت خیلی خوبه 

خواست خدا بوده عزیزدلم مبارکت باشه خدا برات حفظش کنه دوران بارداری راحتی داشته باشی اصلا فکر بد نکن ...

مرسی گلم ان شاءالله بزودی زود همه دوستای گلم این خبر خوشو بدن بهمون.تو رو خدا دعام کنید

مرسی عزیزم.ولی خیلی نگرانم.بارداری قبلیم بدنم نرمال بود کلی اذیت شدم حالا چیکار کنم با این کبد داغون ...

نگران نباش انشالله بسلامت میاد بغلت   بتات چند بود 🤗

[Q=113159498]مرسی عزیزم.ولی خیلی نگرانم.بارداری قبلیم بدنم نرمال بود کلی اذیت شدم حالا چیکار کنم با این کبد داغون ...[/QUOTE]

نگران نباش انشالله بسلامت میاد بغلت   بتات چند بود 🤗

زیر نطر دکتر هستی یانه   خوب از کجا معلوم شاید بارداری 😍😍😍

نه هدانا جونم دکتر نمیرم...قبلا که اصلا پری نمیشدم اما خدارو شکر الان میشم درسته فاصلش زیاده اما میشم و دقیق تخمک گذاری و میفهمم ۱۵ روز بعد تخمک گذاری پری میاد حالا این بار خدا داند میخواد پری بیاد یا نه