2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملیسا هدانا زیبا غریبم  مهرا دلشکسته سعیده

منم هستم عزیزدلم جز اول

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
قربونت برم عزیزم ... بالاخره خدا جواب منم تو این روز عزیز داد. منم مطمئنم بزودی بقیه هم بی بی مثبتشو ...

مبارک عزیزدلم خوش قدم باشه خدا برات حفظش کنه دوران بارداری راحتی داشته باشی و کنجدت بغل بگیری 😍😍

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
سعيده جان خيلي دوست دارم جز آخر رو من بخونم ولي انگار خيلي مي ترسم من پسرم وقتي تو ان آي سي يو بود ...

زیبا جان منم تو اون سه چهار روز یه مفاتیح دستم بود با سوره یاسین ودواقعه و رحمن وخیلی دعاهای دیگه اینقدر میخواندم و التماس میکردم حالا میکم همه ثوابش برای پسرم فقط منو ببخش نتونستم کاری برات کنم این سه تا سوره را هنوز نتونستم بخونم 

حدیث کسا را دیگه نخوندم فقط زیارت عاشورا با توسلو اونا را میبینم همش یادم میاد چقدر زجه زدم کلی هیچ جوابی نشنیدم همش افتاده بودم تو امام زاده حیدر و با چشم مثل کاسه خون دعا میخوندم و التماس میکردم  خوب درکت میکنم که چه میگی وچه حسی داری ماها تا ابد داغ بچه هامون رو دلمونه دیگه از ته دل خوشحال نمیشیم      از خدا میخام خدا یه پسر عزیز ک سالم بزاره تو بغلت 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

منم جز سوم را میخونم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

@مصی70     عزیز دلم تبریک فراوان چه عیدی قشنگی چه حس خوبی درست همون موقع ک پسر گلت رفت باز مادر شدی خدا رو شکر حداقل تو حال بدمون مییام این خبر خوش میشنوم از،خدا میخام دیگه هیچ زمان غم نبینید و بسلامت همتون نی نی های نازتون بغل بگیرید 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
@مصی70     عزیز دلم تبریک فراوان چه عیدی قشنگی چه حس خوبی درست همون موقع ک پسر گلت رفت با ...

ممنونم عزیز دلم❤❤❤ 

با دعا خیر شما 🙏🙏🙏

بله عزیزم عیدیمو داد 🙌🙌 خدارو هزاران مرتبه شکر 

انشاله ب زودی زود ارسام جوون بیاد تو دلت و غماتو فراموش کنی قشنگم 🙏🌹🙏🌹

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
اسامی ختم قرآن ملیسا هدانا  جز سوم زیبا   جز سی غریبم  مهرا دلشکسته فرشته &nbs ...

عزیزم اسم منم ب لیست اضافه کنید . جزء پنجم و بیست و چهارم رو میخونم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
زیبا جان منم تو اون سه چهار روز یه مفاتیح دستم بود با سوره یاسین ودواقعه و رحمن وخیلی دعاهای دیگه ای ...

هداناي عزيز هيچ وقت فكر نمي كردم به اين حال دچار بشم

ديشب مهمان داشتيم وقتي گفتند اي كاش يا انشالله به شادي مي اومديم خيلي داغون شدم

از ابراز همدردي كسي كه مثل خودم مصيبت نديده باشه ناراحت ميشم از حس ترحم حالم بد ميشه

مني كه دختري بودم هميشه لبخند رو لبام بود

حالا اشكم بند نمي ياد نمي خوام كسي رو ببينم

اين مهمانمون هيچ وقت شوهرش بچه دوست نبود يا شايدم به خاطر مشغله ي زيادشه

اما ديشب خيلي لي لي به لالاي بچش ميزاشت

گفتم خدايا با بدبختي و مصيبت من باعث شدي مردم قدردان نعمتهاشون باشن

اينقدر زخمي هستم كه يك نگاه هم قلبم رو ميشكافه