2777
2789
وای مصی جان خداروشکر   بخدا اشک اومد تو چشام من مطمئنم روز له روز این عکسها بیشتر میشع  ان ...

قربونت برم عزیزم ... بالاخره خدا جواب منم تو این روز عزیز داد. منم مطمئنم بزودی بقیه هم بی بی مثبتشونو میزارن  ❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ماحکمتشونمیدونیم منم دقیقاروزی فهمیدم حاملم که پارسال فهمیدم پارسال اخرین پری ۱۱مهر بود ولی امسال ۱۳ ...

عزیز دلم ❤❤❤ طبیعیه یکم باهاش مدارا کن فشار عصبی هم برات خوب نیست 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سی نفر بشیم هدانا جون نفری یک جز برداریم

سعيده جان خيلي دوست دارم جز آخر رو من بخونم ولي انگار خيلي مي ترسم

من پسرم وقتي تو ان آي سي يو بود يك هفته قرآن رو ختم كردم

اما الان همش دستم رو قرآن مي زارم و مي خوام پسرم من رو ببخششه 

به حرمت اين همه مامان دلشكسته مي خوام قرآن رو باز كنم

"""""من جز آخر رو مي خونم """""""

خدا يا پسرم رو بگردون يا منو ببر پيشش 

سعيده جان خيلي دوست دارم جز آخر رو من بخونم ولي انگار خيلي مي ترسم من پسرم وقتي تو ان آي سي يو بود ...

الهی پسرتوبزودی بزاره توی دلت به حق این روزعزیزحضرت محمدجوابتوبده🙏🙏🙏🙏

سعيده جان خيلي دوست دارم جز آخر رو من بخونم ولي انگار خيلي مي ترسم من پسرم وقتي تو ان آي سي يو بود ...

زیبا جان، ان شااله به زودی فرزندت صحیح و سالم پیشت بر میگرده.🙏🙏 

لطفا قوی و محکم باش🌹🌹 مطمئنم خدا حواسش بهت هست.

دعا میکنم به زودی خبر خوبش رو برامون بنویسی. 

یه سوال خیلی خصوصی بپرسم، ببخشید که می پرسم🙈 اواسط دوره اقدام کردی؟ و اینکه بیشتر از یک بار اقدام؟� ...

عزیزم خواهش میکنم .. 

4ماهه اقدام کردم . دو ماه دارو و امپول . دو ماه هم دوفاستون 

این ماه فکر کنم تنها دلیلش این بود ک بارداری فکر نکردیم و کلا خوش گذروندیم و حتی مسافرتم رفتیم . 

از روز دوازدهم به بعد یک شب در میون اقدام کردیم فکر کنم تا بیستم.

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

چشم زیبا جون اسامی بنویسیم جز سی واسه شما 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
یک جز رو توی چند روز باید بخونیم؟ من میخوام بعد سوره فجر، سوره یاسین رو بخونم، به نیت همه دوستان ای ...

عزیزم باید سی نفر بشیم نفری یک جز برداریم، حالا بچها بیان بگن ببینیم تو یک روز همش خونده شه یا مثلا چند روز فرصت بزاریم برای خوندن اون یک جز که بگردنمونه

واسه چله بعدی سوره یاسین به پیشنهاد شما هست و سوره حشر به پیشنهاد هدانا جون یکیش انتخاب میشه به غیر امروز دو روزه دیگه چله سوره فجر تموم میشه،