2777
2789
ای وای آرش کوچولوی نازم بمیرم برات ای خدا     کی رو عکسش نوشته گذاشته ؟

خدا نکنه عزیزم .خدا بهت سلامتی بده ..این و آقام رو عکسش نوشته ..من از گوشیش برداشتم..خبر نداره من عکس و دارم ..چون بهش گفتم ..گفت پاک کردم..دروغ گفته بود تو گوشیش داره😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیدی چه خوشگل و معصومه.. بمیرم واسه دل مادرش😢😢😢😢😢

خیلی سخته خیلی من یه عکس دارم از پسر نازم ک تازه از سرد خونه اوردن بیرون و یکم قرمز شده بدنش الهی من بمیرم ک بچه هامون این چیزا رو حس کردن با این تن کوچکشون ، انقدر دلم میخاد ک دختر یا پسری ک اگه خدا بهم داد شبیه همون فرشته نازم بشه از بس خوشگل بود بمیرم همه چیزاش موند خودش رفت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خیلی سخته خیلی من یه عکس دارم از پسر نازم ک تازه از سرد خونه اوردن بیرون و یکم قرمز شده بدنش الهی من ...

بمیرم برای دلت ..عزیزم میدونم چی میکشی..ولی شما جوونی عزیزم انشاالله خدا بهت نگاه میکنه و این قلب شکسته رو شاد میکنه🤲🤲🤲

سلام خانما من پسراولمو به خاطر کم کاری دکترا ازدست دادم ولی خداروشکرالان پسردوم کنارمه وچندروز دیگه ...

سلام عزیزم... مطمئنا دکترایی که از عمد کم کاری میکنن و این کارشون باعث میشه آدمایی مثله ما ی داغ واسه همیشه رو دلشون بمونه باید به درگاه خداوند جوابگو باشن... خدا از حق نمیگذره عزیزم.... و خدا رو صد هزار مرتبه شکر کهجای پسرت سبز شد... خدا بهت ببخشه و شاهد خوشبختیش باشی🌹🌹🌹🌹🌹

خدا نکنه عزیزم .خدا بهت سلامتی بده ..این و آقام رو عکسش نوشته ..من از گوشیش برداشتم..خبر نداره من عک ...

مثل شوهر من با بدختی یه عکس برا من فرستادن ولی یکبار من رفتم تو گالریش عکسای بچم دیدم اونم با چی با کفن به حدی حالم بد شد ک نگو وای چجوری تحمل کردیم بجای ک عکس بچم ببینم سالم و قشنگ با کفن دیدم خدا چقدر داغ بچه سنگینه ، الهی ببین چقدر باباش بهش سخت گذشته جبگرم سوزوند عکسش خدا بهتون صبر بده

مثل شوهر من با بدختی یه عکس برا من فرستادن ولی یکبار من رفتم تو گالریش عکسای بچم دیدم اونم با چی با ...

میدونم آقام اصلا پیش من به روح خودش نمیاره. ولی خیلی داغون شده ..خودش بچم شست و کفن کرد.پسرمم بغلش کرد گذاشت تو قبر ..ببین چی کشیدن ولی من همش داد زدم گریه کردم. اینا ریختن تو دلشون پسرم همون روز گریه کرد با من ..هروقت من گریه میکردم میومد میگفت گریه کنی حالم بد میشه😔😔😔

من انشاله دو یا سه ماه دیگه...

انشالله عزیزم   

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
میدونم آقام اصلا پیش من به روح خودش نمیاره. ولی خیلی داغون شده ..خودش بچم شست و کفن کرد.پسرمم بغلش ک ...

ای وای اره خیلی برا مردا سخته میریزن تو خودشون ببین جی کشیده پسرت از همه سختتره چون تو سن حساسی هست حداقل اینقدر توان درک غم نداره حواستون بهش باشه خدای نکرده بیشتر از این آسیب نبینه خدا حفظش کنه بودن همین پسرت برا تو و شوهرت یه مرحم خیلی بزرگه برا دردهاتون 

عزیز دلم انشالله همیشع تنتون سلامت باشه   اگه میخای عکست نمونه زیر سه دقیقه پاکش کن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ای وای اره خیلی برا مردا سخته میریزن تو خودشون ببین جی کشیده پسرت از همه سختتره چون تو سن حساسی هست ...

اره عزیزم اگه پسرم نبود نمیتونستم دوام بیارم..شاید اینجا قوی نشون بدم ..ولی خیلی آدم ضعیفی هستم.

خیلی سخته خیلی من یه عکس دارم از پسر نازم ک تازه از سرد خونه اوردن بیرون و یکم قرمز شده بدنش الهی من ...

منم‌ی عکس دارم ازش بعد از یکهفته که آسمونی شد دقیقا مثه پسر شما...ولی بقدری صورتش خوشگله که حد و حساب نداره ...بمیرم براش .. هیچی اندازه این آتیشم نمیزنه که دستش رو گیره بند نافش بود... 😔😔😔😔زهرا نباید به عکسا نگاه کنیم.. من وقتی میبینمش جدا از گریه ی حس ارامش هم بهم میده... مثه کسی که از عشقش دوره ولی با دیدن عکساش آروم میگیره... ولی به مرور دیدم بدون اینکه متوجه بشم دارم میرم سمت افسردگی شدید... مدام چهرش جلو چشممه... دلم میخواست از همه دور باشم  مدام بغض میکردم و حسرت میخوردم...حتی نمیتونستم غذا بخورم یا حرف بزنم... شوهرم‌متوجه شد و ازم خواهش کرد دیگه عکس رو نبینم گفت راجع بهش حرف بزن گریه کن ولی عکسشو نبین😔😔😔😔😔  

چه روزای شادی داشتیم 😔😔😔

انشاله دوباره شادی بر میگرده عزیزم منم عکسهای پارسال میبینم میگم وای چقدر شاد بودم حسرت اون روزها را میخورم