2777
2789

وفتی پسرمو بردم بیمارستان اهواز بهمون تخت ندادن گفت جای خالی نیست فرستادن بهبهان پسر عموم با امبولانس همراش رفت من حالم بد شد قلبم گرفت منو پیاده کردن پسر عموم گفت نزدیک بیمارستان داشت اکسیژن تموم میکرد پسرمم دست وپا میزد کسی دروبار نکرد کفت با پا محکم زدم دروشکوندم بردمش داخل الهی بمیرم وقتی بعدا شنیدم که داشت دست وپا میزدم چرا نفس من بند نیومد دکتر میگفت چرا بعد ده روز یهو اینجوری شد فقط وفقط خواست خدت بود    .ولی مملکت ما خیلی بی درو پیکره خیلی 

برا پسرم کوتاهی شد پرستارا خیلی بد کردن شهر خودم انژیو وصل کرد خواستن امپول تزریق کنم دید فقطانژیو کتو الکی با چسب چسبوند همه جاشو تیکه کردن😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا بخواد میشه من یه تصادف که کردم گفتم بچه لحححح شد صدرصد شکمم کبوووووود شده بود هرکسی میدید میگفت ...

خدایا صد هزار مرتبه شکر  که مادرو دلشو شاد کرد خداروشکر  انشالله دامادیش عزبزم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وفتی پسرمو بردم بیمارستان اهواز بهمون تخت ندادن گفت جای خالی نیست فرستادن بهبهان پسر عموم با امبولان ...

الهی تقاسشون پس میدن ..چطور دلشون میاد با جون یه فرشته که هیچ گناهی نکرده..پاک و معصومه بازی کنن..واقعا تو ایران چطور بشه کسی با وجدان کار کنه..ببین حتی به ما نگفتن میشه با امپول پسرم و نجات بدن..لااقل ما تلاش مون میکردیم تا امپول پیدا کنیم .😔😔😔

وفتی پسرمو بردم بیمارستان اهواز بهمون تخت ندادن گفت جای خالی نیست فرستادن بهبهان پسر عموم با امبولان ...

الهی....😢😢😢😢😢خیلی سخته...‌ خدا بهت صبر بده عزیزم... سعی کن دیگه به این چیزا فکر نکنی... اتفاقی که نباید میافتاد و لی افتاده...عزیزم مگه حامله نیستی تمام فکر و ذهنت رو بزار واسه تو راهیت ... گناه داره وقتی شما از لحاظ روحی آزرده میشی رو اون طفل معصوم اثر میزاره... یعنی از همین حالا که اوایل بارداریته همه چی روش تاثیر داره...پس سعی کن یاداوری نکنی و بهش فکر نکنی... متاسفانه در حق خیلی هامون ظلم شده ولی چکار میتونیم کنیم فرشته هامون که بر نمیگردن... الهی جای پسر خوشگلت سبز میشه و دلت شاد😗😗😗😗

الهی تقاسشون پس میدن ..چطور دلشون میاد با جون یه فرشته که هیچ گناهی نکرده..پاک و معصومه بازی کنن..وا ...

الهی آمین .... آدم با وجدان کم پیدا میشه... تو هم عزیزم اینقدر غصه نخور ... با نگاه کردن به عکسش شاید دوست داشته باشی ولی به مرور غم رو تو دلت انباشته میکنه و خدای نکرده رو سلامتی جسمیت اثر بد میزاره... بخدا واگذارشون کن... الهی جای پسر مظلوم و خوشگلت سبز میشه عزیزم...

هدانا جان آدینه جون راست میگه..دیکه تقدیرمون همین بوده الان بارداری پس مواظب نی نی تو شکمت باش عزیزم..تو اینستا یه مادر بچشو از دست داده بود دوباره باردار شده بود خدا دوباره بهش پسر داده بود .عکس اون پسرش که آسمونی شده بود کنار این پسرش گذاشته بود .مو نمیزدن انکار یه سیب و از وسط نصف کنی..خدا هر چی برامون نوشته همون پیش میاد انشاالله که برای ههممون خیر بخواد🤲🤲🤲

الهی....😢😢😢😢😢خیلی سخته...‌ خدا بهت صبر بده عزیزم... سعی کن دیگه به این چیزا فکر نکنی... اتفاقی ...

ممنونم عزیزم همچنین گلم    عصر دوباره بی بی میرارم 

خیره انشالله و خوش خبر باشی... تنبل خانم نرفتی آزمایش؟،،

انشالله عزیزم   نه هنوز باید شوهرم خونه باشه تا برم   هنوز خبر نداره😁

خیره انشالله و خوش خبر باشی... تنبل خانم نرفتی آزمایش؟،،

کی میری اقدام ادینه جان

خبری از پریناز نیست

ممنونم عزیزم همچنین گلم    عصر دوباره بی بی میرارم

هدانا زودی برو ازمایش دیگه ایول ببینیم نی نی های نازمون چیه ایشالا ک تنشون سالم باشه و دل مادرهاشون  شاد کنن

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......