2777
2789

بچه ها میبینید اگه قسمت بچه های ما هم بود هر جوری ک بود هر جوری خدا نگهشون میداشت پس فرشته های از اول آسمونی بودن فدای تک تکشون بشم کوچولوهای مظلوم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها میبینید اگه قسمت بچه های ما هم بود هر جوری ک بود هر جوری خدا نگهشون میداشت پس فرشته های از او ...

خدا بخواد میشه من یه تصادف که کردم گفتم بچه لحححح شد صدرصد شکمم کبوووووود شده بود هرکسی میدید میگفت این بچه چطور سالم مونده دکترا تعجب میکردن چطور کیسه ابم نترکیده با اون ضربه که گوشتای شکمم کبود شدن

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بخواد میشه من یه تصادف که کردم گفتم بچه لحححح شد صدرصد شکمم کبوووووود شده بود هرکسی میدید میگفت ...

اره عزیزم همینو میگم خدا واقعا مواظبش بوده گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد قسمتش به این دنیا بوده ایشالا دیگه هیچ وقت سختی نکشید عزیزم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها میبینید اگه قسمت بچه های ما هم بود هر جوری ک بود هر جوری خدا نگهشون میداشت پس فرشته های از او ...

دیشب خبرو دیدیم تی وی که یه خونواده از ترس زلزله با بچه ۱۵ روره رفتن چادر اونجا وچار گاز گرفتی شدن ولی بچه زنده موند

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
اخ ببین چی رو ازم گرفتن 

اه عزیز دلم 😭😭😭😭😭😭

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
کسی نمیدونه من عکسش و دارم ..آخ بمیرم براش چرا بهم نگفتن با یه امپول میشه نجات پیدا کنه..لعنت بهشون

ماریا روزی که پسرم بستری بود اجیم گفت یه تاپیک خودندم که بچشون کامل داستانش مثل پسر من بود ولی خدا روشکر اون اخرش خوش بود

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭.... نکن عزیزم خودتو داغون میکنی...😭😭😭😭😭😭

اخ عزیزم با یه امپول میتونستن نجاتش بدن..ولی اصلا زحمت ندادن به خودشون به ما بگن ..فقط میگفتن باید انتقال بدیم..خدا لعنتشون کنه

پسر نازنین منم به یه امپول نیاز داشت

ولی اگه اون بالایی بخ است بدون امپولم میشد برگردن 

ماریا روزی که پسرم بستری بود اجیم گفت یه تاپیک خودندم که بچشون کامل داستانش مثل پسر من بود ولی خدا ر ...

بخدا حالم بدتر شد .چرا این کارو با ما کردن ..خدا هر کس و باعث بانی شد و لعنت کنه

پسر نازنین منم به یه امپول نیاز داشت ولی اگه اون بالایی بخ است بدون امپولم میشد برگردن 

بمیرم الهی میدونم عزیزم .اخ عکس این فرشته رو می بینم .دلم میسوزه وگریه میکنم . اخ چرا ..نمیدونم چه حکمتی تو کار خداست