2777
2789
از یه نظر خوبه راحتین😁ولی خب من همسرم ساعت ۳ صبح منو بیدار میکنه😭😭😭انقدرم مهربانانه و با ملایمت ...

دوستم میگفت من اگه جات بودم همسرم ۲ یا ۳ صبح بیدارم میکرد لت و پاره اش میکردم که چرا اصلا بد خوابم کرده🤣🤣چه برسه به درخواست رابطه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

خانوما من 3 ماه بود پریودام 24 روزه بود

تا اینکه ماه گذشته امپول اچ سی جی زدم و روز 27 ام پریود شدم

الان میخواستم بدونم  این ماهمو چندروزه حساب کنم تا بدونم کی موعدمه اخه درحال اقدام برای بارداریم

و اینکه من هرماه روز موعد یا یک روز قبل درد سینه میومد سراغم

ولی این ماه از دوروز بعد تخمک گذاری اول نوک سینه چپ و از پریشب جفت نوک سینه ها

متفورمین و کیوتین قرمز و ال کارتنین مصرف میکردم این ماه ک توی نت درد نوک سینه جزوشون نبود

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن من هر کی دیدم بیشتر میشه اتفاقا، عرضم  به حضورت یه پدرشوهر و مادر شوهر دارم جوون هم هستن ولی ...

😅😅😅😅

اگه با سن بیشتر میشه، پس ما چرا حال و حوصله نداریم. 🤔🤔مثل این زوج های پیری هستیم که دوست داریم روی مبل بشینیم و یه پتو مسافرتی بکشیم روی تنمون و استراحت کنیم.😅😅

دقیقا کار الانم😁

ن من هر کی دیدم بیشتر میشه اتفاقا، عرضم  به حضورت یه پدرشوهر و مادر شوهر دارم جوون هم هستن ولی ...

🤣🤣🤣🤣چه تابلو!!بازم خوبه چقدر دل و دماغ دارن..حتما مادر شوهرت هنوز یائسه نشده .درسته؟

خانوما من 3 ماه بود پریودام 24 روزه بود تا اینکه ماه گذشته امپول اچ سی جی زدم و روز 27 ام پریود شدم ...

انشالله ک بارداری عزیزم همون بین ۲۵ تا ۲۷ حساب کن انشالله ک خیره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
😅😅😅😅 اگه با سن بیشتر میشه، پس ما چرا حال و حوصله نداریم. 🤔🤔مثل این زوج های پیری هستیم که دوست ...

🤣🤣🤣🤣خب به خاطر اقدام بااااید بیشتر رابطه داشته باشین..غذاها و خوراکی های طبع گرم بخورین خیلی تاثیر داره

😅😅😅😅 اگه با سن بیشتر میشه، پس ما چرا حال و حوصله نداریم. 🤔🤔مثل این زوج های پیری هستیم که دوست ...

شما تنبلید تو این زمینه عزیزم حیفه الان ک دوتایی هستید استفاده کنید بعد با بچه دنبال موقعیت میخاد باشی 

🤣🤣🤣🤣خب به خاطر اقدام بااااید بیشتر رابطه داشته باشین..غذاها و خوراکی های طبع گرم بخورین خیلی تاث ...

من همسرم یه شبایی میگه ساندویچ کوسه ماهی یا دریایی میخوری؟؟میگم نه تو رو خدا خیلی خسته ام😭میگه چه ربطی داره!!!!🤣میگم خود ناقلات ربطشو میدونی😁

شما تنبلید تو این زمینه عزیزم حیفه الان ک دوتایی هستید استفاده کنید بعد با بچه دنبال موقعیت میخاد با ...

ولی زهرا درست میگه واقعا حیفه جوونیتون میره..بعدها حسرت میخورید

🤣🤣🤣🤣چه تابلو!!بازم خوبه چقدر دل و دماغ دارن..حتما مادر شوهرت هنوز یائسه نشده .درسته؟

از ما بیشتر دل و دماغ دارن نه بابا یائسه کجا بود بچه بزرگشون متولد ۶۵ هست و دومی شوهر منه ک ۶۷ هست و همیشه تاپ و شلوارک مرتب دوتاشون ولی من چون اوایل ازدواج پیششون زندگی میکردم کاملا اومده بودن دستم ساعت کاریشون   

از یه نظر خوبه راحتین😁ولی خب من همسرم ساعت ۳ صبح منو بیدار میکنه😭😭😭انقدرم مهربانانه و با ملایمت ...

من همسرم چندبار بعد من آمد توی تخت و منو بیدار کرد، اصلا کار به خواهش اش نرسید، با اخم و غرغر قشنگ شستمش و روی بند آویزانش کردم.

گفتم بعد من میای توی جات بیدارم نکن، من بد خواب میشم😅😅

از ما بیشتر دل و دماغ دارن نه بابا یائسه کجا بود بچه بزرگشون متولد ۶۵ هست و دومی شوهر منه ک ۶۷ هست و ...

خب مادرشوهرت خیلی زود ازدواج کرده وگرگه الان بچه بزرگش ۳۰ سالشه دیگه..

ااای شیطون از اون ناقلاها هستی😁