2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیدم این تاپیک بومرگ میدادیه رنگ وبوی خاصی گرفته انشا...همیشه شادی باشه دلمون ترکیدازغم وغصه

چکار کنم میخام انقدر مینالم مینالم بعد میزنه سرم یکم چرت و پرت میگم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سلام، خانوما.منم این اتفاق تلخ واسم افتاد، 

تقریبا 4ماه و نیمم بود که جنین تو شکمم از بین رفته بود 

ومجبور به سقط شدم، حالم خیلی خرابه   

الهی، این بنده چه داند که چه میباید جست؟؟ داننده تویی، هر آنچه دانی آن ده  
عزیزم نگران نباش استرس تو بارداری سم هست. انشاءالله که برای شما بارداری و سقط محسوب نمیشده.

الان که باردار نیستم عزیزم چون یکبار سقط داشتم دو ماه مراقبت داشتم بعد اقدام کردم تو ماه دوم این اتفاق افتاد خیلی مهمه که این مسئله سقط حساب شه یا نه چون اگر حساب شه میشه دو تا سقط وحتما باید بررسی شه ولی وقتی به دکترم گفت خندید گفت از کجا این حرفارو میارین سقط شیمیایی چیه البته همسرمم همین حرف زد ولی من حرف همسرم قبول نکردم تا دکترم گفت حتی گفت نیاز به ازمایشی نیست فقط بخاطر سنم ذخیره تخمدان  و یکسری ازمایش دیگرو بررسی کرد و گفت سقط محسوب نمیشه تو نتم که سرچ کردم این مسئله بارداری شیمیایی رو در موردش توضیح داده بودن ولی همشون نوشته بودن سقط محسوب نمیشه چون هیچ لانه گزینی صورت نگرفته، بخاطر این خیالم یکم راحت شد که دوبار سقط نداشتم ولی امروز که گفتین واسه شما گفتن سقط استرسم گرفته امروز که نشد برم فردا میرم دکتر

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام، خانوما.منم این اتفاق تلخ واسم افتاد،  تقریبا 4ماه و نیمم بود که جنین تو شکمم از بین رفته ...

متاسفم عزیزم تجربه سختیه اینجا همه همدردن امیدوارم بزودی دلت شادشه ، دلیل چی بود ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

سعیده جان، مورد شما سقط محسوب نمیشه، ممکنه که لقاح صورت گرفته باشه و بعد به دلایل مختلفی لانه گزینی انجام نمیشه و در نتیجه با چند روز تاخیر خونریزی اتفاق می افته.

سقط تنها در صورتی محسوب میشه که لقاح و لانه گزینی صورت گرفته باشه.

سعیده جان خوبی؟ تونستی داستان دوستتون رو که کشته شده فراموش کنی یا حداقل بهش فکر نکنی؟

سلام باران جون ، بهترم عزیزم یکی دو روز اول چهرش صحبتاش همش جلو چشم بود دیروز امروز مهمون داشتم سرگرم بودم زیاد فکر نکردم همش اخرین باری که دیدمش یادم میاد دوسال پیش تو سوپر مارکت بود همو دیدیم، خیلی ماه بود نمیدونم چرا اینطوری شد.

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم