2777
2789
منم برای شما هم گفتم دوستم مطمئنم خدا می خواد نگران نباش خودش هست من دیدم که میگم

خیلی دلم یک معجزه از خدا می‌خواد 

برای همه اطرافیانم نشون داد جز من 

خسته شدم اینقدر به امید خدا نشستم و خدا منو ناامید کرد 

حتی اطرافیان نزدیکم خسته شدن میگن هر چقدر برات دعا می‌کنیم چرا خدا جواب نمیده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

خیلی بده خدا بخواد آدم رو با بچه اش امتحان کنه 

البته من دیگه به این چیزا اعتقادی ندارم مثلا برای من چهار بار امتحان ؟ اخه با عقل ناقص من جور در نمیاد این چیزا 

میتونم بگم خیلی سخته آدم از داغ بچه بسوزه چون بنظر من که برای من دیگه کار از امتحان هم گذشته نمیتونم بگم امتحان خدا بوده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو هم احساس میکنم بهتر شدی  شایدم اینجا داری وانمود میکنی ولی حتی اگه وانمود هم باشه باز ...

نه باشماهاهستم خوبم باورکنیدبخاطرشماهست عزیزم سه ماه سی درصدم حساب کنی الان باید۱۰۰ درصدباشه🤣

انشالله حال دل همه خوب باشه 

🤗🤗🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خیلی دلم یک معجزه از خدا می‌خواد  برای همه اطرافیانم نشون داد جز من  خسته شدم اینقدر به ...

چرا این حرفو بهت میزنن

خدا جواب میده السا جون والا منم درگیرشم منم گفتم که از اول این زندگی گره پشت گره هنوز هیچکدوم باز نشدن ولی ببین حالا دلم به پسرکم خوش بود تمام بارداریمم به سختی گذشت هر روز بهش میگفتم زودتر بیا تا زندگی مامان رو شیرین کنی فک میکردم بقول همه یه بچه همه چیزو درست میکنه(با اینکه گاهی از خودم بدم میومد برا این دلیل بچه خواستم) اما ببین رفت و تنها ترم گذاشت. حالا بین اون همه مشکل یه داغ هم دارم ولی بزرگتر از همه ی اینا خدا هست بالاخره خودش هست که باهاش بی پرده حرف بزنم پیشش گریه کنم نگه ساکت، گله کنم، التماسش کنم. هر چقد که میدونم اگه بخواد خیلی راحت گره مشکلاتم هم باز میشه هر چند میدونم خودش پسرم و گرفت اما چی بگم خداست...😢

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

دوست عزیزی که گفتی جوون مریص دارین انشالله  بحق امام حسین سلامتی اش بدست بیاره وخدا به مادرش ببخشش  منم به نیت ۱۴ معصوم ۱۴ تا حمد براش میخونم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
چه عجب شمااومدی

من چند روز حالم خوب نبود تازه امشب تونستم کمی به پهلوی چپ دراز بکشم درد قلبم وحشتناک بود هرنفسم بادرد بود نفس عمیق اصلا نمیتونستم  نمیدونم چیزی بلند کردم بخاطر اسباب کشی یا زیاد اویشن خوردم بخاطر سرما خوب خداروشکر الان فقط سرما خوردگیم مونده 😅

باور کن منم کم میارم اما شکر خدا زود بهم تلنگر میخوره

روز اول تو بیمارستان کلی دعا کردم ائمه رو صدا زدم از امام حسین و حضرت ابوالفضل معجزه خواستم قلب بچم برگرده کلی قرآن و دعا خوندم

اما روز دوم دیگه نا امید بودم همش به خدا میگفتم دیگه مطمئن شدم منو دوس ندارین. دیگه دلم به قرآن خوندن نرفت خیلی شرمنده ام.

سر پا باش گلم درست میشه ولی فقط امیدت خودش باشه تمام. 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

ایجهان جان ما باید حکمت وخواست خدا را قبول کنیم من نه ماهه گریه کردم ناله کردم اه کشیدم هیچی عوص نشد گاهی میگم یعنی من واقعا باردار بودم بچمو شیر دادم از بیمارستان اوردم خونه  هنوز باورم نمیشه بعد میگم یا فاطمه بچمو بخودت سپردم  مواطبش باش هروزم میگم  خدایا مصلحت و حکمتتو شکر  ما که بچه هامون بر نمیگردن لااقل از خدا دور نشیم با یاد خداست که دلهامان اروم میشه    همیشه از طرف بچت هرچند اونا نیازی ندارن ولی اگه تونستی سهمشو بده به بچه نیاز مند 

السا جان چه خوب که بیرون رفتی من مطمئنم به دلم افتاده که شما یه پاداش خوب بزودی نصیبت میشه شما حتما به مراد دلت میرسی